21.9 C
Ιωάννινα
24 Ιουλίου 2024
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Παναγιώτης Χριστοβασιλης (video)

Πολλά και σημαντικά θέματα είχε να πει, ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ, από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έβαλε τέλος στα όποια σενάρια για πώληση της ΠΑΕ, και δήλωσε παρών ο ίδιος και οικογένεια του, για να βοηθήσουν τον ΠΑΣ.

Όπως τόνισε, δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση για πώληση της ΠΑΕ, και μόνο αν υπάρξει κάποια με όραμα, θα υπάρξει συζήτηση.

Παραδέχτηκε ότι έγιναν πολλά λάθη τα οποία τον βαραίνουν, αλλά είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του και να βοηθήσει τον ΠΑΣ να παραμείνει στην κατηγορία.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι θα είναι παρών ακόμη και αν η ομάδα πέσει κατηγορία, όπου και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ψηλά, εκπληρώνοντας τα οράματα του εκλιπόντος, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Η αρχική τοποθέτηση του προέδρου:

«Καλησπέρα σας,

Σας κάλεσα εδώ σήμερα, σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας. Πολλοί ίσως θεωρήσετε ότι ο χρόνος είναι λάθος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται δυστυχώς σε δυσχερή θέση.. Ωστόσο, αυτή ακριβώς είναι η ουσία: Στα δύσκολα δεν κρυβόμαστε. Είμαστε εδώ για να βγούμε μπροστά και να μιλήσουμε για το τι έχει συμβεί. Δεν διστάζουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, αλλά παράλληλα στέλνουμε μήνυμα πως είμαστε εδώ για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να στηρίξουμε την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών σε αυτή την μάχη που δίνουν.

Υπάρχει αυτό το ειδικό βάρος και η πίεση να αποδείξεις ότι θα φανείς αντάξιος του έργου που παραλαμβάνεις. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που του αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που έχει σημασία είναι οι πράξεις. Αν είχα έστω και την παραμικρή αμφιβολία για το μέλλον και την παρουσία μου στην ομάδα δεν θα έμπαινα καν σε αυτή την διαδικασία.

Άλλοι θα δείλιαζαν και θα έμπαιναν στην διαδικασία της άμεσης απεμπλοκής από τα κοινά της ομάδας. Αυτή όμως θα ήταν η εύκολη λύση. Δεκαέξι χρόνια στην ομάδα η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει αποδείξει πως μόνο για τα εύκολα δεν είναι, και το έχει αποδείξει με πράξεις. Και το ίδιο επαναλαμβάνω κι εγώ ως συνεχιστής του πατέρα μου. Το κίνητρό μου παραμένει ισχυρό και οι ενέργειες μου το αποδεικνύουν.

Αν είχα αποφασίσει να αποχωρήσω δεν θα έδινα λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε με τα βοηθητικά γήπεδα, δύο γήπεδα που χαίρεσαι να τα βλέπεις, αλλά ούτε θα προσπαθούσαμε να λύσουμε το κάθε ξαφνικό πρόβλημα που μας παρουσιαζόταν όπως με τα φώτα στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής  Ακόμα και με τις κάμερες και την τοποθέτηση τους στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Δεν είμαι όμως τέτοιος άνθρωπος γι αυτό και στέκομαι εδώ μπροστά σας για να απαντήσω στις ερωτήσεις σας ειλικρινά και να δώσω τις απαντήσεις που ζητάτε.

Λάθη έγιναν, και πολλά, τα οποία βαραίνουν εμένα προσωπικά. Λάθος δεν κάνει μόνο αυτός που δεν προσπαθεί, κι εγώ προσπαθώ από αυτά τα λάθη να μάθω. Γι αυτό είμαι εδώ για να κάνω την αυτοκριτική μου. Γνωρίζω πως η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας δεν είναι η ιδανική. Γι αυτό κι εγώ εδώ μπροστά σε όλους θέλω να στείλω ένα μήνυμα πως θα κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση και γι’ αυτό ζητάω την αμέριστη στήριξή σας, χωρίς αστερίσκους, από τον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας μέχρι τους σημαντικότερους άρχοντες της πόλης ώστε στο τέλος της σεζόν η ομάδα να βρίσκεται στην Super League.

Η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν έχει κρυφτεί ποτέ, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, ακόμα και όταν η ομάδα δύο φορές υποβιβάστηκε. Αλλά και τις δύο φορές βάλαμε τα δυνατά μας και επαναφέραμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ακόμα και στο απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού, εγώ θα είμαι εδώ για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα που θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή.

Παράλληλα, θα ήθελα από αυτό το βήμα να βάλω ένα οριστικό τέλος στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αφορούν σενάρια περί πώλησης της ομάδας. Από το 2012 έως και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία απολύτως επίσημη πρόταση για την μεταβίβαση των μετοχών και όπως είχε δηλώσει και ο πατέρας μου εμείς εδώ είμαστε και περιμένουμε και αν έρθει ποτέ κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα έχει ένα πλάνο και όραμα για να ανεβάσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ανώτερο επίπεδο εμείς θα είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση για το καλό του συλλόγου. Επαναλαμβάνω όμως κι ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, πως ποτέ δεν έχει φτάσει στα χέρια μας επίσημη πρόταση και ούτε υπάρχει αυτή την στιγμή ενδιαφέρον.

Αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ομάδας και στο τέλος να είμαστε εδώ ξανά υπό διαφορετικές συνθήκες και να συζητάμε για την ομάδα που τη νέα χρονιά θα κάνει περήφανη όλη την πόλη των Ιωαννίνων».

Παρόντες και μερικοί φίλαθλοι αλλά και οι αρχηγοί οι οποίο ζήτησαν τον λόγο και έβαλαν πλάτη ενόψει της συνέχειας, ενώ μίλησε ο Εραμούσπε ο οποίος ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων για να κερδίσει την παραμονή η ομάδα.

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Οδεύει… προς την επόμενη μεταγραφή

Άκης Λιούτας

Χανιά: Πρόταση σε τρεις… πρώην του ΠΑΣ Γιάννινα

Άκης Λιούτας

ΠΑΣ Γιάννινα: Αντίο… από έναν εργάτη

Άκης Λιούτας