Πολύ καλή η παρουσία του Α.Σ. Άτλας Ιωαννίνων στο στο Χειμερινό πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β):
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο χειμερινός κύκλος της σεζόν για την αγωνιστική μας ομάδα, με τη συμμετοχή της στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών Β. Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη, το 3ήμερο 3-5 Φεβρουαρίου (για τις κατηγορίες των Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων) και στις 10-12 Φεβρουαρίου (για τις κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α & Β).
👉Πιο αναλυτικά στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 55 συνολικά ομάδες από όλη την βόρεια Ελλάδα (από Βόλο έως και Αλεξανδρούπολη) και περίπου 1200 αθλητές.
🏊Η εκπροσώπηση μας από 8 αθλητές: Γκογκάκη Χρυσάνθη, Παύλου Θεοφανία, Κόκκινου Ελένη, Μούλια Θεοδώρα, Παππά Δήμητρα, Βλέτσα Σταματία, Συμεωνίδη Νεφέλη, Σταύρου Ορέστη. Και οι 8 τους ταξίδεψαν με δίψα για διάκριση και για ατομικά ρεκόρ αλλά και για να αποδείξουν για μία ακόμη φορά πως με τη σκληρή τους δουλειά καθημερινά μπορούν να βρεθούν στην ελίτ της ελληνικής κολύμβησης. Πράγμα που πέτυχαν καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν 9 μετάλλια (1.Χρυσό 3.Ασημένια, 5.Χάλκινα), κούρσες που κρίθηκαν στο νήμα του τερματισμού φέρνοντας τρεις 4ες θέσεις, 5 ακόμη εισόδους στους καλύτερους 8 χρόνους της κατηγορίας τους καθώς και 4 ακόμη εισόδους στην βαθμολογούμενη 16άδα.
👌Τα κορίτσια μας με τις θέσεις τους στα ατομικά αγωνίσματα κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς όσο αναφορά τις κατηγορίες τους σε όλη τη δική μας περιφέρεια αποδεικνύοντας πως για μια ακόμη φορά ο ΑΤΛΑΣ βρίσκεται στην κορυφή της Γιαννιώτικης Κολύμβησης.
✅12η θέση στην κατηγορία των Νεανίδων (Γκογκάκη Χρυσάνθη 2.χάλκινα)
✅12η θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α’ με τις Παύλου Θεοφανία (2.Ασημένια 1.χάλκινο), Κόκκινου Ελένη, Μούλια Θεοδώρα
✅11η θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων Β’ με τις Παππά Δήμητρα (1.χρυσό 1.χάλκινο), Βλέτσα Σταματία (1.ασημένιο 1.χαλκινο), Συμεωνίδη Νεφέλη.
👏👏👏Πολλά συγχαρητήρια
σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή και επικεφαλή του τμήματος της κολύμβησης Σοκόλη Ηλία που κάθε φορά καταφέρνουν και ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν, με υγεία και πολλές ακόμη διακρίσεις!