17.2 C
Ιωάννινα
22 Μαρτίου 2023
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Έκοψε την πίτα και απονομές διπλωμάτων στον Ι.Ο.Ι.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο καφέ ”Φούρνος”.

Έπειτα από 3 έτη αναστολής δραστηριοτήτων και κοινωνικής αποστασιοποίησης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 80 άτομα μέλη και φίλοι του Ομίλου, καθώς επίσης ο κ. Βασίλης Γοργόλης , Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου ΘΕ Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου και η κα Τατιάνα Καλογιάννη Δημοτική Σύμβουλος, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα 2023.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Γιώργος Στεργιούλης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους χορηγούς του Ομίλου με ιδιαίτερη αναφορά στη χορηγία της ANEK LINES Οfficial – Superfast Ferries , με προσφορά σημαντικού δώρου στη λαχειοφόρο αγορά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν μικροί και μεγάλοι αθλητές του ομίλου για τις επιτυχίες τους την προηγούμενη χρονιά. Επίσης απονεμήθηκαν διπλώματα Ανοιχτής Θαλάσσης στους επιτυχόντες των σχολών που οργάνωσε ο όμιλος τον προηγούμενο χρόνο.
Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Related posts

Στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα Γυναικών

Κώστας Γεωργιάδης

Η προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου

Κώστας Γεωργιάδης

Πρωταθλητής και Πολυνίκης και για το 2022 ο Ν.Ο.Ι.

Κώστας Γεωργιάδης