2 Μαρτίου, 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αγγέλης και Λαδοπούλου οι κυπελλούχοι

rollerski peaki

rollerski peakiΕν μέσω πανδαιμίας και η χιονοδρομία συνεχίζει να αντιστέκεται και να παράγει αθλητισμό σε ένα πανέμορφο χώρο στην Αγ. Βαρβάρα Βεροίας.

Το Σάββατο 24/10 διεξήχθη το 2ο κύπελλο Ρόλλερσκι του θερινού πρωταθλήματος της ΕΟΧΑ με τα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης. Στην κατηγορία αντρών στα 13 χλμ Ελεύθερης τεχνικής οι Απόστολος Αγγέλης και Νικόλαος Τσουρέκας, διέκοψαν την προετοιμασία τους για να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση, κέρδισαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο με τον Γιώργο Αναστασιάδη να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Στο αγώνισμα των 6, 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής της κατηγορίας Γυναικών η Παρασκευή Λαδοπούλου κέρδισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο τη φετινή περίοδο, με την Μαρία Ντάνου και την Ιωάννα Κώτσαλου να κερδίζουν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στα 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής της κατηγορίας Παίδων ο Βασίλης Ροσενλής ήταν εξαιρετικός και κέρδισε μάλλον εύκολα τον αγώνα. Δεύτερος τερμάτισε ο Ευάγγελος Αθανασίου και τρίτος ο Αντώνης Προδρομίδης. Στις Κορασίδες στο αγώνισμα των 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής, η Μαρία Δήμητρα Τσιάρκα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, είχε έντονο συναγωνισμό σε όλο τον αγώνα, με την Χριστίνα Ρόζα που τερμάτισε δεύτερη. Στην τρίτη θέση κατετάγη η Γεωργία Τσιάρκα.

Related posts

80 αναρριχητικές διαδρομές στην Κόνιτσα

Κώστας Γεωργιάδης

Διευκρινήσεις της ΕΟΧΑ για τη Γενική Συνέλευση

Κώστας Γεωργιάδης

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας Κώστας Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α

Κώστας Γεωργιάδης