Επιστροφή στις νίκες για τα Γιάννενα WFC που επικράτησαν για την 11η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής γυναικών με 2-5 στην Κόρινθο των τοπικών Αμαζόνων!
Οι Γιαννιώτισες μπήκαν νωχελικά στο πρώτο μέρος με τις Αμαζόνες να προηγούνται μάλιστα με 2-0 (10 με Ντάβλα΄ και 32΄ με Καμπούρη ) ενώ είχαν κάποιες ευκαιρίες με τις Κολέμπα, Κουτσούρη και Τζιάλλα.
Στην επανάληψη όμως η Βαλέρια Κουτσούρη πήρε το… όπλο της και «σκότωσε» τις αντιπαλους της! Στο 46΄ λοιπόν η Βαρσάνη έκανε τη σέντρα και η Κουτσούρη με σουτ μείωσε σε 2-1 ενώ στο 55΄ η Κολέμπα έβγαλε την πάσα στην Κουτσούρη η οποία με νέο σουτ έκανε το 2-2! Στο 63΄ η Βαρσάνη βρήκε ξανά την Βαλέρια Κουτσούρη και εκείνη με σουτ έφερε το ματς «τούμπα» κάνοντας το 2-3 ενώ στο 71΄ ήταν σειρά της Καιτατζή να σκοράρει, όταν με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-4! Δύο λεπτά αργότερα η Βαρσάνη έβγαλε και πάλι την Κουτσούρη σε θέση βολής που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-5 ενώ πέτυχε τέταρτο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι! Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες με τις Κουτσούρη (3), Κολέμπα και Αυγέρη!
Διαιτησία: Κοτσωνούρη (Λακωνίας) (Τσάλλα, Κορτέτση) (Εύβοιας, Δυτ. Αττικής)
Γιάννενα WFC: Αγγέλη Κ. (75΄ Κουβεντάρη), Ντάσκαρη (46΄ Βαρσάνη), Αυγέρη (68΄ Λιχούδη), Πολυμενοπούλου, Κολέμπα, Κουτσούρη, Καιτατζή, Τζούμα, Τζιάλλα (68΄ Ελευθερίου), Φαρμάκη (75΄ Παρρα, Αγγέλη
Μιχάλης Τσάγκας