28.9 C
Ιωάννινα
24 Ιουλίου 2021
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάντηση του Απόλλωνα Πόντου και νέα ανακοίνωση του Θεσπρωτού

Η διοίκηση του Απόλλων Πόντου εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση προς την ΠΑΕ Θεσπρωτός, ενώ η ομάδα της Ηγουμενίτσας επανήλθε με νέα ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ.

Απέναντί της έχουμε να εκθέσουμε τα κάτωθι.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σ’ αυτό το χρονικό σημείο της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση, έχει σημειώσει στους τέσσερις τελευταίους του αγώνες τρεις νίκες, οι δύο εξ’ αυτών εκτός εδρας, με ΚΑΒΑΛΑ και ΘΕΣΠΡΩΤΟ και εντός έδρας με τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, αγώνες με αντιπάλους που έχουμε τους ίδιους στόχους και την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και έχοντας σε βάρος του τρία πέναλτι.

Αντιλαμβάνεται ο κάθε νοήμων άνθρωπος ότι για κανένα λόγο δεν επιθυμούσαμε την αναβολή του αγώνα μας. Αντιθέτως θέλουμε την ολοκλήρωση των αγώνων στην καλύτερη μας αγωνιστική κατάσταση.

Η ματαίωση του εντός έδρας αγώνα μας με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ έγινε λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος όπως αποδείχτηκε, που είχε η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και όχι η δική μας, ως εκ τούτου η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ κρίνεται άκομψη και πλήρως ανιστόρητη.

Η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ έχει πρώτη περάσει όλη αυτή τη δοκιμασία, επί ένα μήνα με αποχή από τους αγώνες της λόγω πανδημίας και θα έπρεπε να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η ταλαιπωρία αγωνιστικά και οικονομικά καθώς και η φοβερή αναστάτωση που προκαλείται στον αποδυτηριακό χώρο της ομάδας.

Λόγω δε αυτής της κατάστασης προέκυψαν αναβολές των αγώνων της ομάδας τους με ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και ΚΑΒΑΛΑ, διακόπτοντας την φυσική ροή των αγώνων του πρωταθλήματος.

Κατά τον λογισμό μας, δεν δικαιούται να μιλάνε για εμάς.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Με απόλυτη εκτίμηση στον αγώνα της ομάδας του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ»

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Θεσπρωτός:
Με θλίψη μας διαβάσαμε την “απάντηση”, στην ανακοίνωση μας, από την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Ποντου.
Ουδέποτε εκφραστήκαμε με απρέπεια ως προς καμία ομάδα, ουδέποτε προβήκαμε σε ανακοινώσεις οι οποίες πυροδοτούν το κλίμα και φυσικά ουδέποτε αναφέραμε κάτι μεμπτό ως προς τους αγώνες που αναβλήθηκαν. Αντιθέτως ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη όλων των ομάδων και πάνω απ’ολα υγεία σε όλους μας, ειδικά εν μέσω αυτής της πανδημίας.
Το ΜΟΝΟ που ΘΕΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ είναι, όπως σε όλα τα πρωτάθληματα και όλες τις κατηγορίες του κόσμου, οι τελευταίες αγωνίστηκες να διεξάγονται ίδια ημέρα και ώρα, χωρίς να εκκρεμούν αναβληθέντα παιχνίδια, για να μην υπάρξει καμία ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .
Όπως έγινε και με την δική μας ομάδα μετά από 18 κρούσματα COVID-19, μας ορίστηκαν 7 ματς σε 22 ημέρες, χωρίς καμία αντίδραση προς την διοργανώτρια αρχή,σεβομενοι τις αποφάσεις των αρμοδίων.
Υ.Γ.1 Είμαστε σίγουροι ότι ο πρόεδρος της Football League θα επιλυφθεί άμεσα του θέματος.
Υ.Γ.2 Δεν είχαμε καμία διάθεση να μπούμε σε διαδικασία χαρτοπολέμου, γιαυτό και η ανακοίνωση αυτή έχει καθαρά διευκρινιστικό χαρακτήρα.
Με εκτίμηση,
ΠΑΕ Θεσπρωτός

Related posts

Κινδύνευσε οικισμός στην Άνω Καλεντίνη

Κώστας Γεωργιάδης

45 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Κώστας Γεωργιάδης

2.472 νέα κρούσματα και 8 νέοι θάνατοι

Κώστας Γεωργιάδης