Προτεραιότητες σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Γιάννινα έχει βάλει η ΓΓΑ και δια στόματος του κ. Ιουλιανού Συναδινού ακούστηκε ότι το πλάνο περιλαμβάνει πρώτα να γίνει συντήρηση και επισκευή των ήδη υπαρχουσών εγκαταστάσεων.
Όμως αυτό που ίσως δεν έγινε κατανοητό είναι ότι τα Γιάννινα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση.
Και αυτό γιατί είναι η μοναδική πόλη της Ελλάδας η οποία δεν διαθέτει σύγχρονο κλειστό. Για τα Γιάννινα ένα δεύτερο κλειστό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑ! Είναι άμεση ανάγκη.
Καλοδεχούμενες οι υπόλοιπες εξαγγελίες για την περιοχή με έργα σε ΕΑΝΚΙ και ΠΕΑΚΙ, αλλά μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία να κάνει επιτέλους το καθήκον της και για τα Γιάννινα;
Εκτός και αν η Πολιτεία θεωρεί ότι το ΕΑΝΚΙ είναι αρκετό για τα Γιάννινα όποτε καλό είναι η Πάτρα, το Καρπενήσι, η Σκιάθος ή Αλεξανδρούπολη κ.α. να αποκτήσουν και άλλα κλειστά και για τα Γιάννινα να υπάρχει πάντα η δικαιολογία των περιορισμένων πόρων!
Κώστας Γεωργιάδης