11.9 C
Ιωάννινα
24 Φεβρουαρίου 2024
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιάννης Τάτσης: “Δεν μπορώ να επιλέξω ποδοσφαιριστή από ένα βίντεο…”

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο τεχνικος της Παναχαϊκής , Γιάννης Τάτσης.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 :

“Ήξερα εξ αρχής που ήρθα. Η Παναχαϊκή είναι τεράστιο όνομα. Ήρθα για αυτό και επειδή έβαλε σειρά στο οικονομικό. Είχα πει ότι έχουμε ποσότητα όχι ποιότητα. Δουλεύουμε αρκετά, είναι δύσκολο. Πρέπει να κάνουμε κινήσεις, δε θέλω να κάνω λάθος στις επιλογές. Αν αποκτήσουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά θα σωθούμε. Δε φοβάμαι. Εδώ που έχουμε φτάσει, έχουμε φτάσει λόγω της υπομονής και της δουλειάς μας. Κοιτάζω να πάρω τους καλύτερους που μπορώ. Είναι δύσκολος ο Γενάρης δεν υπάρχουν καλοί παίκτες ελεύθεροι. Απορρίφθηκαν και οι τρεις υπό δοκιμή. Ο ένας ήταν ταλαντούχος, οι δύο ανεπαρκείς.

Πάμε για πέντε με έξι ενδεκαδάτους και κάποιους ακόμα ρολίστες. Θέλω ικανούς. Αυτό είναι το κριτήριο. Προτεραιότητα η ελληνική αγορά. Κοιτάζουμε παίκτες που έχουν και παιχνίδια αλλά και άλλους που ανήκουν σε πολυάριθμα ρόστερ και δεν παίζουν αρκετά. Περιμένουμε κάποια παιδιά, δεν είναι εύκολο δίνω μάχη, θέλω ότι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο. Θέλω να μας συμπληρώσουν κάποιοι παίκτες να κάνουμε ένα δυνατό γκρουπ. Πριν 20 μέρες δεν ήμουν αισιόδοξος. Ήξερα όμως λόγω εμπειρίας ότι μόλις περάσουν οι μέρες και πάμε προς το Γενάρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Κριτήρια για έναν παίκτη είναι να έρθει να ζήσει την Αγυιά και τη μεγάλη Παναχαϊκή, χωρίς οικονομικά προβλήματα. Κοιτάζουμε και κάποιες περιπτώσεις παικτών από Super League 1 και κοιτάζουμε και κάποιους ξένους που μας προτείνουν. Ως προτεραιότητα θέλουμε Έλληνες και ικανούς.

Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και αυτοί που έρχονται στο γήπεδο και κάποιοι που δεν έρχονται. Πρέπει να πάρουμε ή καλύτερους από αυτούς που έχουμε ή έστω ανταγωνιστικούς σαν αυτούς που έχουμε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Για να κάνουμε αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο. Θα φύγουν αρκετοί αλλά και να μη φύγουν δε θα υπολογίζονται. Στον άξονα κοιτάζουμε για ενίσχυση, μετά το ματς με την Καλλιθέα θα έχουμε τις πρώτες εξελίξεις. Κάτι θα κάνουμε. Άμεσος στόχος να βάλουμε μία ομάδα από κάτω και να βγουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν. Αν η Παναχαϊκή καθαρίσει με τα οικονομικά της θα πάει στη Super League 1. Το θεωρώ δεδομένο. Πρέπει να στηριχθεί η ομάδα σε τίμιους και καθαρούς ανθρώπους που θα λένε τη γλώσσα της αλήθειας.

Όλοι όσοι θα απαρτίζουν την ομάδα. Μετά θα σε σέβονται. Έχουν προταθεί 59 ξένοι παίκτες. Δεν μπορώ να τους επιλέξω από ένα βίντεο πέντε λεπτών. Πρέπει να δεις βιογραφικό, ηλικία, που μεγάλωσε. Να μπεις στο WyScout να δεις όλα τα στοιχεία του. Ο τεχνικός διευθυντής σε γλιτώνει από χρόνο, αλλά δεν με πειράζει. Την Παναχαϊκή τη σέβονται σε όλη την Ελλάδα να ξέρετε. Να μας βοηθήσει και ο Θεός και θα σωθούμε. Τα καλοκαίρια υπάρχει έπαρση. Πρέπει να προσαρμόζεσαι στις ομάδες που δουλεύεις, να ξέρεις που βρίσκεσαι. Κοιτάζουμε και παίκτες που έχουν περάσει ξανά από την Πάτρα. Αν η ομάδα σωθεί φέτος και μείνω το καλοκαίρι θα πάμε για πρωτάθλημα και θα τη βγάλω την ομάδα. Έχω ένα τέλειο επιτελείο γύρω μου που με ενημερώνουν για όλα”.

Related posts

Βλάνταν Μιλογεβιτς: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε μια εποχή που δεν υπήρχε μέλλον στη Γιουγκοσλαβία»

Κώστας Γεωργιάδης

Μιχάλης Γρηγορίου: “Κομβικό το παιχνίδι με τον ΟΦΗ…”

Κώστας Γεωργιάδης

Ανδρέας Γιαννιώτης: “Πήγα στον ΠΑΣ με προοπτική να παίξω…”

Κώστας Γεωργιάδης