Στον Peloponnisos FM 104,1 μίλησε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Τάτσης.
Για τον αγώνα της Λευκάδας: «Οπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, αλλά με την εικόνα του β΄ ημιχρόνου, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Και φυσικά αν δινόταν το πέναλτι που ήταν καθαρό. Φωνάζω και εγώ μπας και σεβαστούν το μεγάλο όνομα της Παναχαϊκής , μια ομάδα που όλοι την θέλουν στην Α΄ εθνική. Οι διαίτητες είναι άνθρωποι, ελπίζω να ακούσουν τις φωνές και να σέβονται την ομάδα».
Για τον κόσμο: «Είναι συγκινητική η παρουσία τους, ήταν 150 άτομα στη Λευκάδα και έκαναν λες και ήταν 2.000. Μας στήριζαν σε όλο το 90λεπτο, ακόμη και στα σημεία που δεν ήμασταν καλοί. Στον κόσμο δεν μπορεί να ζητάς, όπως ήρθαν αυτοί εμείς θέλουμε να δείξουμε και άλλα για να έρθουν και άλλα».
Για το αν έχει περάσει την φιλοσοφία του: «Εχω υπερβολικές απαιτήσεις από τους παίκτες γιατί δεν έχω χρόνο, πιέζω την κατάσταση γιατί θέλω να φτάσω πιο ψηλά και να ξέρετε ότι γίνεται δουλειά σε πολλούς τομείς, και αγωνιστικά αλλά και στην νοοτροπία ώστε να αντιληφθούν ορισμένοι σε ποια ομάδα αγωνίζονται».