28.3 C
Ιωάννινα
6 Ιουνίου 2023
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Για τον Λάζαρο Γκόλια τα έσοδα του τελικού

Και επίσημα η ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του τελικού Κυπέλλου, Θύελλα Κατσικά-Θύελλα Ελεούσας, θα διατεθούν για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας του αρχηγού του Τιτάνα Λογγάδων, Λάζαρο Γκόλια:

 

Η Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνει την ημερομηνία Διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Περιόδου 2022-2023 στις 30.04.2023 , ημέρα Κυριακή & ώρα 18:00 μ.μ , στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», μεταξύ των ομάδων της Θύελλας Κατσικάς και της Θύελλας Ελεούσας.

Ενημερώνει ότι κατόπιν πρωτοβουλίας της Διοργανώτριας Αρχής και με την σύμφωνη γνωμη των δύο σωματείων, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια θα διατεθεί στον Αρχηγό της Ομάδος Τιταν Λογγαδων , Γκόλια Λάζαρο, για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετα τον ατυχή τραυματισμό του.

Καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο συμμετέχοντας και αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι ο θεσμός του Κυπέλλου και ο Τελικός Αγώνας , αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για το Γιαννίωτικο Ποδόσφαιρο

Related posts

Το γήπεδο του μπαράζ Πέραμα-Πράμαντα

Ο Δήμος συγχαίρει τη Θύελλα Κατσικά

Επέμβαση στο γόνατο για τον Αχιλλέα Χήρα