19 Απριλίου 2024
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γρηγορίου: «Ιδανικοί αυτόχειρες»

Ως ιδανικό αυτόχειρα περιέγραψε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Γρηγορίου για την απώλεια των δύο βαθμών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς. Θα έλεγα ότι είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες, γιατί όταν προηγείσαι 2-0 εντός έδρας με σχετικά καλή εμφάνιση, δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί, άσχετα από τον τρόπο που προήλθαν τα γκολ, να επιτρέψεις στον αντίπαλο να πετύχει κι αυτός δύο γκολ.

Η πρώτη φάση ανήκει στον ΟΦΗ με τον Μπακού. Είχαμε επισημάνει ότι είναι γρήγορος, γνωρίζαμε ότι θα υπάρχουν τρανζίσιον για τον ΟΦΗ και θέλαμε να δώσουμε έμφαση α’ αυτό το κομμάτι. Εκτός αυτής της φάσης, αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά το ματς, πετύχαμε 2 γκολ και η εικόνα μας οδήγησε σ’ αυτό το σκορ.

Χωρίς να υπάρχει λόγος, προφανώς από το αίσθημα αυτοσυντήρησης ή επιβίωσης δώσαμε παραπάνω χώρο στον αντίπαλο, αλλά δεν είχε ο ΟΦΗ κάποια σημαντική ευκαιρία ως το 68’. Δεν έδειχνε το ματς ότι θα γυρίσει. Έγινε το 1-2 με το τυχερό γκολ του Μπάκιτς και την κόντρα που έγινε και από εκεί και ύστερα θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ, αλλά ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο.

Έχουμε άλλα δύο ματς για να τελειώσει η κανονική περίοδος. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι σήμερα γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και δεν τους πήραμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικές λύσεις. Ακόμα και οι αλλαγές που έκανε ενίσχυσαν την απόδοσή της. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να επανέλθουμε στις νίκες και να κλείσουμε την κανονική διάρκεια όσο πιο κοντά γίνεται στην παραμονή.

Ευχαριστούμε τον κόσμο. Όπως κι αν πήγαινε το ματς προσπαθούσε να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών, μακάρι να τον είχαμε πιο νωρίς, ίσως να μην φτάναμε σ’ αυτή τη θέση. Και παράλληλα να ζητήσουμε συγνώμη γιατί στο τέλος έφυγε στενοχωρημένος, όπως κι εμείς. Το θεωρώ λίγο άδικο το 2-2».

Για τον χώρο που έδωσε στον ΟΦΗ:

«Μπορείς να το αλλάξεις, μπορείς να ανεβάσεις πιο ψηλά τις γραμμές, αλλά δεν κινδυνεύαμε μέχρι το 2-1. Το διαφοροποιείς αν δεις ότι στο β’ ημίχρονο ο αντίπαλος ξεκινάει και κάνεις ευκαιρίες και ότι παραχωρείς χώρο χωρίς λόγο. Το ματς πήγαινε μόνο του μέχρι το 2-1 χωρίς κινδύνους. Μετά φρεσκάραμε την ομάδα να κρατήσουμε πιο ψηλά την μπάλα, αλλά φαινόταν το άγχος, γιατί δεν παίρναμε την μπάλα από πίσω, δεν ανοίγαμε, δεν κάναμε build up και πηγαίναμε σε μεγάλες μπάλες που δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Μετά το 2-1 όλα έγιναν δύσκολα, αλλά χωρίς να κινδυνεύσουμε, χωρίς κλασική ευκαιρία έγινε το πέναλτι και ισοφαριστήκαμε. Στο τέλος είχαμε μία ευκαιρία με τον Λέο για κάτι, αλλά δεν ήταν κλασική ευκαιρία».

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Με τρεις απόντες ολοκληρώνεται η προετοιμασία

Άκης Λιούτας

Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα: “Σεβασμός σε ολόκληρο το γυναικείο τμήμα μπάσκετ…”

Άκης Λιούτας

Σαββατιάτικο μενού στις υποδομές

Κώστας Γεωργιάδης