21.9 C
Ιωάννινα
23 Σεπτεμβρίου 2021
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δράκος: «Ούτε χάλασε, ούτε έφτιαξε η συμφωνία με Καγιούλη»

omadiki

omadikiΟ μεγαλομέτοχος του Καραϊσκάκη, Οδυσσέας Δράκος για όλες τις εξελίξεις στην ομάδα της Άρτας.

Ένα ποδοσφαιρικό ξαφνικό “μπαμ” στη Super League 2 προκάλεσε το “ναυάγιο” στη συμφωνία για την πώληση του Καραϊσκάκη Άρτας από τον Οδυσσέα Δράκο στον Νίκο Καγιούλη. Οι δύο άνδρες τον τελευταίο καιρό ήταν σε επαφές και συζητήσεις για την συμφωνία, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.
Ο ισχυρός άνδρας του Καραϊσκάκη Άρτας, Οδυσσέας Δράκος φιλοξενήθηκε στο “Παίξε Μπάλα” του Sport24 Epirus 102.1 και τον Βαγγέλη Πήχα και αναφέρθηκε στην εξέλιξη.
“Ούτε χάλασε, ούτε έφτιαξε. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, πάντοτε υπάρχουν σημεία αιχμής που θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω να διασαφηνιστούν. Ο κος Καγιούλης και οι συνεργάτες του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στην περιοχή μας και ήθελαν να δουν την λειτουργία της ομάδας από μέσα, δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε. Άλλωστε, αγαπάμε την ομάδα, την θέλουμε και για το καλό της πασχίζουμε. Εκεί, λοιπόν, παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικές απόψεις για τα πράγματα και για κάποιες ημέρες υπάρχει καθυστέρηση. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα έλεγε ότι αυτό θα έχει ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου.” είπε στην αρχική τοποθέτησή του ο κος Δράκος.
Ο ισχυρός άνδρας του Καραϊσκάκη αναφέρθηκε στην διαδικασία λέγοντας πώς: “Δεν μπορούσαμε να είμαστε πλέον τόσο καιρό έξω από την ομάδα (σ.σ. όλοι οι άνθρωποι της ομάδας) και να υπήρχε ο προφανής κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ομάδα λειτουργεί μέσα από του λογαριασμούς που υπήρχαν, δεν μπήκαν καινούρια χρήματα από τον κο. Καγιούλη και τους συνεργάτες τους.”
“Μέχρι χθες ανησυχούσαν ότι θα γίνουμε Ηρακλής Άρτας, τώρα ανησυχούμε γιατί μένει στην Άρτα;” διερωτήθηκε ο κος Δράκος και στη συνέχεια απάντησε για το που βρίσκεται η κατάσταση, ο ίδιος απάντησε: “Στην ολοκλήρωση, ανταλλαγή κειμένων από τους νομικούς συμβούλους για να φτάσει στην οριστική μορφή. Αν θα φτάσει ή όχι, εγώ έχω πει ότι θα δώσω μια συνέντευξη τύπου και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις. Τώρα δεν ήρθε η καταστροφή. Είμαστε εκεί. Η παραμονή μου μόνο ως αναγκαστική μπορεί να ερμηνευτεί, ως τίποτα άλλο. Εγώ εδώ και 1 χρόνο και, έχω δηλώσει πώς έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα. Δέκα χρόνια είναι αρκετά. Θέλαμε ανθρώπους που θα πάνε την ομάδα μπροστά.”
“Εγώ διατηρώ την αισιοδοξία μου ότι αυτό θα καταλήξει. Νομίζω ότι οι καινούργιοι άνθρωποι αδικούν τον εαυτό τους με την καθυστέρηση. Το κακό είναι ότι θα έπρεπε να μιλάμε για την ομάδα που παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος” απάντησε ο κος Δράκος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ενώ έκανε και μια προσωπική πρόβλεψη πώς ότι συμβαίνει, γίνεται επειδή ο κος Καγιούλης είναι κάτοικος εξωτερικού και στις λίγες ώρες που είναι στην Ελλάδα δεν μπορεί να έχει αντίληψη για όλα.
Για το αν θα εξακολουθήσει να πηγαίνει στο γήπεδο μετά την ενδεχόμενη πώληση, ο κος Δράκος τόνισε: “Οι θέσεις 94-95-96-97-98, δεν παραχωρούνται. Την ξεκινήσαμε από το υπόγειο και θα εξακολουθήσαμε πάντα εδώ και δίπλα”.
Ο κος Δράκος αναφέρθηκε σε άλλα θέματα της ομάδας, όπως είναι οι ελλείψεις στις υποδομές, ένα γήπεδο με προβολείς για να διεξάγονται οι αγώνες αλλά και στα γενικότερα θέματα της Super League 2 και τα τηλεοπτικά.

Related posts

«Χρειαζόμασταν ειδική αντιμετώπιση, τα Γιάννινα έκαναν μια σημαντική επένδυση»

Κώστας Γεωργιάδης

«Δεν είναι πισωγύρισμα μία κακή εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Κώστας Γεωργιάδης

Μητρόπουλος: «Το πρωτάθλημα πάει στην ΕΠΟ αν δεν αρχίσει ούτε στις 11 Σεπτεμβρίου»

Κώστας Γεωργιάδης