21.1 C
Ιωάννινα
26 Μαρτίου 2023
ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ανδρών: Η αποστολή για τη Λετονία

Η Εθνική ανδρών προπονήθηκε σήμερα (25/2) το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή που αναχωρεί αύριο (26/2) το πρωί για τη Ρίγα της Λετονίας και τον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του FIBA World Cup (27/2, 19.30).

Αυτοί είναι οι, Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, , Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, , Τζορτζ Πάπας, , Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, , Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, , Νίκος Χουγκάζ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι, Νίκος Ρογκαβόπουλος ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ομηρος Νετζήπογλου με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τους ευχαριστεί όλους για την ουσιαστική συμμετοχή που είχαν στην κοινή προσπάθεια.

Related posts

Elite League: Συνεχίζει στην κορυφή το Ψυχικό

Κώστας Γεωργιάδης

Άλωσε την Κέρκυρα ο Θρύλος και θέλει ακόμη ένα βήμα παραμονής

Κώστας Γεωργιάδης

Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4: Η MVP και η πρώτη σκόρερ

Κώστας Γεωργιάδης