17 C
Ιωάννινα
26 Φεβρουαρίου, 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Θλίψη για τον θάνατο του Αλέκου Κωνσταντινόπουλου

kleisto

kleistoΠένθος στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από την απώλεια του Αλέκου Κωνσταντινόπουλου:

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοινώνει με οδύνη την απώλεια του Αλέκου Κωνσταντινόπουλου. Στην αυγή της νέας χρονιάς χάσαμε έναν ξεχωριστό και αγαπημένο μας άνθρωπο. Άοκνος και ρομαντικός «εργάτης» του αθλήματος, από αυτούς που στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό κρατώντας τον όρθιο ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους. Ο εκλιπών ήταν μέχρι και σήμερα πρόεδρος της Εξελεγκτικής και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και παράλληλα στη διοίκηση του σωματείου Α.Σ. Το Γυμνάσιο. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, σε ηλικία 71 ετών, έπειτα από ανακοπή. Καταγόταν από τη Σύρο, είχε σπουδάσει οικονομικά και υπήρξε παράγοντας με αθόρυβη, αλλά πολύ ουσιαστική προσφορά. Ένας γλυκός και πολύ οικείος άνθρωπος, που τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η συνεχής προθυμία για προσφορά και η βαθιά αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας.

Ο Αλέκος Κωνσταντινόπουλος, ο πατέρας των πρωταθλητών και διεθνών μας, του Γιώργου και του Κωνσταντίνου και της αγαπημένης του κόρης της Ειρήνης, διετέλεσε για είκοσι χρόνια παράγοντας σε σωματεία της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πεύκης και συνέβαλε στη μεγάλη ανάπτυξή τους. Όταν ήταν έφορος του τμήματος της Πεύκης, το σωματείο μεγαλούργησε με συνεχείς πανελλήνιους τίτλους και τροφοδότησε με αθλητές και αθλήτριες τις εθνικές ομάδες. Η στήριξη στην εξέλιξη των δύο πρωταθλητών γιών του υπήρξε καθοριστική, αλλά και της κόρης του Ειρήνης, που επίσης ασχολήθηκε με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Είδε όλα τα παιδιά του να προοδεύουν, να σπουδάζουν, να προκόβουν. Πάντα δίπλα του η ευγενέστατη και χαρισματική σύζυγός του, η κυρία Πωλίνα στην οποία εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη. Είναι βέβαιο ότι ο Αλέκος Κωνσταντινόπουλος έφυγε γεμάτος περηφάνεια για την οικογένειά του.

Πρόεδρος επί μακρόν της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., έντεκα χρόνια μέλος της Τεχνικής Επιτροπής, από τον Φεβρουάριο του 2010, και ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Το Γυμνάσιο. Συνήθιζε να λέει πως είναι ένας «απλός υπηρέτης του αθλήματος» και πράγματι ήταν ο άνθρωπος, που πάντα με χαμόγελο και καλή καρδιά έτρεχε να εξυπηρετήσει και να διευθετήσει θέματα γραφειοκρατίας και διοίκησης. Οξυδερκής, με αναπτυγμένη της αίσθηση της δικαιοσύνης διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου και πόλο, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλητής του μπριτζ.

Η κηδεία θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη στις 15:00 από το κοιμητήριο Αμαρουσίου. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέκου Κωνσταντινόπουλου και της εύχεται καλή δύναμη, κουράγιο και υπομονή. Σκληρό και αναπάντεχο το χτύπημα που δέχτηκε αυτές τις γιορτινές μέρες. Να έχει Καλό Παράδεισο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ:

Καλό ταξίδι Αλέκο…..Θα μας λείψεις

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας, ένας δικός μας άνθρωπος. Ο Αλέκος Κωνσταντινόπουλος, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας, ακούραστος «εργάτης» του αθλητικού γίγνεσθαι, μέλος της Τ.Ε. της ΕΦΟΕΠΑ, σύζυγος, πατέρας, φίλος. Μέχρι χθες συζητούσαμε για το μέλλον των αθλητών μας, για το οποίο αγωνιούσε και προβληματίζονταν.

Ο Αλέκος ο ενεργός πολίτης, ο οικογενειάρχης, ο άνθρωπος, έφυγε για πάντα από κοντά μας ξαφνικά, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.

Στην αγαπημένη του σύζυγο Πολίνα, τα παιδιά του Ειρήνη, Γιώργο και Κων/νο ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και υγεία και να νιώθουν υπερήφανοι, όπως και εμείς, για τον Αλέκο που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Related posts

“Τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψέματα”

Κώστας Γεωργιάδης

Αίτημα του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. για έναρξη λειτουργίας σωματείων στις Α’-Β’ Κατηγορίες

Κώστας Γεωργιάδης

Η Ελλάδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού

Κώστας Γεωργιάδης