Με στόχο το τρίποντο ταξιδεύει η Θύελλα Κατσικάς αύριο Σάββατο για το Κυριακάτικο παιχνίδι (15:00), στη Ζάκυνθο , όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα!
Η ομάδα του Νίκου Γκούρα είχε αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί αφού δεν αγωνίσθηκε και την περασμένη Κυριακή (ήταν το ματς με τον Μαγνησιακό που ματαιώθηκε) και έτσι αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα του ταλάνιζαν τόσο τον Άγγελο Τουρμούσογλου (οστικό οίδημα ), όσο και τον Μάριο Μπλέτσα που ταλαιπωρήθηκε από θλάση!
Στο απέναντι «στρατόπεδο» η ομάδα της Ζακύνθου έχει αρκετά διοικητικά προβλήματα , με την διοίκηση να καλει Γ.Σ. έτσι ώστε να αναλάβει νέο προεδρείο! Ίσως όλη αυτή η αναταραχή να επηρεάσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα , με την ομάδα της Ζακύνθου να θέλει να υπερασπιστεί τους έως τώρα 15 βαθμούς που έχει κατακτήσει στο πρωτάθλημα.
Μιχάλης Τσάγκας