Ακόμη μία οργανωμένη εκδρομή ανακοινώθηκε για τους φιλάθλους του ΠΑΣ που θέλουν να ταξιδέψουν στο Άλκμααρ.
Το τουριστικό γραφείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή για το Αλκμααρ της Ολλανδίας οδική για την υποστήριξη της αγαπημένης μας ομάδας.
1η ΜΕΡΑ, Τρίτη 26/07/2016
Συγκέντρωση 16:30 η ώρα στην Νομαρχία Ιωαννίνων και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα. Επιβιβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ανκόνα 20:00.
2η ΜΕΡΑ, Τετάρτη 27/07/2016
Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας και αναχωρηση για Αμστερνταμ.
3η ΜΕΡΑ , Πέμπτη 28/07/2016
Αφιξη στο ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ. Ελευθερος χρόνος για ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. 19:00 αναχώρηση για Αλκμααρ και παρακολούθηση του αγώνα. Επιστροφη για στο ξενοδοχειο στο Αμστερνταμ για διανυκτερευση.
4η ΜΕΡΑ, Παρασκευη , 29/07/2016
Αναχωρηση 12:00 για το λιμανι της Ανκόνας. Επιβίβαση στο πλοιο για Ηγουμενίτσα. Αφιξη στην πόλη των Ιωαννίνων ξημερώματα Κυριακης.
ΤΙΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 250 ευρω
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μετακίνηση και διανυκτερευση. Το εισιτήριο για τον αγώνα ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή.