Σε ένα ματς που μέτρησε περισσότερο το γόητρο παρά το βαθμολογικό κίνητρο Κουτσελιό και Άτλας/Χουλιαράδες ήρθαν ισόπαλοι με 1-1!
Οι φιλοξενούμενοι αμφανίστηκαν πιο επιθετικοί με τους γηπεδούχους να μην δέχονται εύκολα ευκαιρίες! Το παιχνίδι των παικτών του Κουτσελιού αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους που απείλησαν στο 49΄ με τον Καλογερόπουλο! Στο 53΄ ο Δάσκαλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουτσογιαννης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 61΄ όταν ο Συμεωνίδης με ασύλληπτο σουτ από τα 35 μέτρα νίκησε τον Θεμελή για το 1-1. Ακολούθησαν δυο ευκαιρίες Πύρτσιου και Τζουρμανά, ενώ στο 88΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Κιτσάκης έκανε τη σέντρα με την μπάλα να βρίσκει τον Τασιούλα. Ο νεαρός παίκτης του Κουτσελιού αποβλήθηκε για εξύβριση και άφησε το Κουτσελιό με δέκα παίκτες. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πύρτσιος με τον Θεμελή να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατάει το 1-1.
Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Χατζής (Σιώμος-Γκιζάς)
Κουτσελιό: Θεμελής, Τίνας, Βλέτσας (68΄ Αναγνωστόπουλος), Ναυρόζογλου, Κουτσογιαννης, Μπακαγιάννης, Δάσκαλος Α., Κακαράντζας, Πέτκος, Δάσκαλος Ι., Καμπότας (57΄ Τασιούλας)
Άτλας/Χουλιαράδες: Πρινέας, Συμεωνίδης, Δοαβνάς (46΄ Κουτσάφτης), Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Τσιαμάκης, Πύρτσιος, Παπανικολαόυ (68΄ Ζώνιος), Ζιώγας (46΄ Κιτσάκης), Δημάκος (63΄ Θαυμαστός), Τσόδουλος (57΄ Μπεζάτι)
Μιχάλης Τσάγκας