23.9 C
Ιωάννινα
13 Μαΐου 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μαζί ως το 2024, συνεχίζουν ΚΟΕ και Stoiximan

koe logo

Ψήφο εμπιστοσύνης για την ΚΟΕ, αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας της, ως το 2024, με την Stoiximan, Μέγα Χορηγό της, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία.

Οι δύο πλευρές, που άρχισαν τη μεταξύ τους συνεργασία το 2015, την επεκτείνουν για 4 ακόμη χρόνια και την καθιστούν ως μία από τις μακροβιότερες συνεργασίες της εταιρείας στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών της για την ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού.

«Το Μεγάλο Χορηγό της ΚΟΕ και των Εθνικών της Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών θα συνεχίσει να αποτελεί η Stoiximan για τα προσεχή τέσσερα χρόνια, με στόχο την αδιάλειπτη στήριξη της Ομοσπονδίας και των αθλητών της, τόσο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όσο και στους επερχόμενους του 2024 στο Παρίσι», αναφέρει μεταξύ των άλλων το Δελτίο Τύπου της Stoiximan.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Μέγα Χορηγού της ΚΟΕ, με το οποίο και επισημοποιείται η συνέχιση της συνεργασίας έως και το 2024:

 

«Stoiximan και ΚΟΕ συνεχίζουν μαζί στον δρόμο προς το Τόκιο 2021 και το Παρίσι 2024»

Ψήφος εμπιστοσύνης στην ΚΟΕ από τη Stoiximan, το brand της Kaizen Gaming, της μεγαλύτερης GameTech εταιρείας στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή φορά, με την ανακοίνωση της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι..

Τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΟΕ και των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών θα συνεχίσει να αποτελεί η Stoiximan για τα προσεχή τέσσερα χρόνια, με στόχο την αδιάλειπτη στήριξη της Ομοσπονδίας και των αθλητών της, τόσο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όσο και στους επερχόμενους του 2024 στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορηγική σχέση της Stoiximan και της ΚΟΕ ξεκίνησε το 2015 και ανανεώθηκε το 2017, έχοντας συμπληρώσει μέχρι σήμερα έξι χρόνια κοινής πορείας, σε μια από τις μακροβιότερες συνεργασίες της στο πλαίσιο του διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών για την ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, στο οποίο και επενδύει με συνέπεια από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της.

Οι Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών διατηρούν στο ιστορικό τους σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις, αποτελώντας διαχρονικά τις πιο επιτυχημένες εθνικές ομάδες της χώρας για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η Stoiximan παραμένει στο πλευρό της Ομοσπονδίας, στηρίζοντας τη συμμετοχή της σε όλες τις διοργανώσεις, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, συμπεριλαμβανομένων και των δύο επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming, «Είναι μεγάλη μας χαρά να στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των δικών μας ηρώων. Έτσι βλέπουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να βρεθούν στην κορυφή μέσα στον υγρό στίβο μάχης, ταξιδεύοντας το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στον κόσμο. Η ΚΟΕ βρίσκεται σταθερά τα τελευταία έξι χρόνια στη μεγάλη αθλητική οικογένεια της Stoiximan. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί μια από τις πιο ιστορικές συνεργασίες μας στη μέχρι τώρα πορεία μας. Αισθανόμαστε τη μεγάλη ευθύνη αλλά και την ηθική υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα στις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης, συνεισφέροντας, πέρα από την αποκλειστική χορηγία μας στο σύνολο του αθλητικού υλικού των εθνικών μας αποστολών, με κάθε δυνατό τρόπο στη στήριξή τους, εκπληρώνοντας έτσι τη βασική αποστολή του χορηγικού μας προγράμματος, που δεν είναι άλλη από το να επιβραβεύουμε και να τιμούμε το ταλέντο, την επιμονή και την πίστη στο ‘ακατόρθωτο».

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος σημείωσε: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, σε κάθε διάκριση και νίκη αλλά και σε κάθε ήττα και δύσκολη αγωνιστική στιγμή. Είμαστε τυχεροί που καταφέραμε να βρούμε στο πρόσωπο των ανθρώπων της Stoiximan έναν σταθερό και αναντικατάστατο σύμμαχο σε κάθε μας προσπάθεια. Εν μέσω μιας πανδημίας που συνεχίζει να πλήττει σημαντικά και τον ελληνικό αθλητισμό, έχοντας καθηλώσει τους αθλητές μας, απομακρύνοντάς τους για μεγάλο διάστημα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να μπορούμε με την ανεκτίμητη αρωγή της Stoiximan να προετοιμαζόμαστε για τους προσεχείς αγωνιστικούς μας στόχους που αφορούν τόσο ευρωπαϊκές όσο και παγκόσμιες διοργανώσεις, αποβλέποντας φυσικά και τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά και στο Παρίσι το 2024. Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να δίνουμε απερίσπαστα τον καλύτερο εαυτό μας, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και τη διάκριση με τα εθνικά μας χρώματα. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Kaizen Gaming που με το brand Stoiximan βρίσκεται στο πλευρό μας σε αυτό το δύσκολο, όσο και υπέροχο ταξίδι, αυτό της προσπάθειας να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 800 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 260 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, την Ασφαλή Ψυχαγωγία και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 35.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών σε όλες τις χώρες δραστηριοποιησης της, ενώ με την πρωτοβουλία «Try This At Home» ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας επισκεφθείτε το www.kaizengaming.com.

Για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας επισκεφθείτε το www.iroes.gr ενώ για τη δράση Try This At Home μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο https://braingain.stoiximan.gr/

Related posts

Αργυρό μετάλλιο για την Ελλάδα στο κόμπο

Κώστας Γεωργιάδης

Στα Γιάννενα η επανεκκίνηση με την Ημερίδα επιδόσεων Εθνικών Ομάδων

Κώστας Γεωργιάδης

Στην Πάτρα η δράση για τα 4Χ4

Κώστας Γεωργιάδης