25.9 C
Ιωάννινα
5 Ιουνίου 2023
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαχαίρωσε ομοεθνή του στη δομή Αγίας Ελένης

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας στη δομή της Αγίας Ελένης όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες από διάφορες χώρες.
Τα ξημερώματα δύο υπήκοοι Ερυθραίας διαπληκτίστηκαν, και ο ένας εξ αυτών μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-04-2023) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με ομοεθνή σύνοικό του και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και τον αυχένα.

Κατά την έρευνα του χώρου του επεισοδίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Ο παθών διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Related posts

Συλλυπητήρια για το θάνατο της Νίκης Αγνάντη από τον Δήμο Ιωαννιτών

Η Super League αποχαιρέτησε τον Γιώργο Γεωργίου

Κώστας Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή η Νίκη Αγνάντη