27.9 C
Ιωάννινα
19 Ιουλίου 2024
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλος χορηγός στο Κύπελλο Ελλάδας

Με την κοινή Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Athens Marriott, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Betsson, ανακοίνωσαν την έναρξη μιας ισχυρής συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Betsson στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο και μετονομάζεται ως Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η χορηγική συνεργασία Betsson και ΕΠΟ είναι το νέο αθλητικό κεφάλαιο που έρχεται να προστεθεί στην ένδοξη ιστορία της διοργάνωσης. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται το Κύπελλο Ελλάδας Betsson να αναβαθμίσει την αγαπημένη συνήθεια των φιλάθλων, προσφέροντας μια αθλητική εμπειρία χωρίς προηγούμενο, γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και συγκινήσεις.

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson πρόκειται να έχει και κοινωνικό χαρακτήρα με μια σειρά πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της Betsson, οι οποίες θα αναπτυχθούν περαιτέρω και θα επεκταθούν μέσα στα τρία έτη της χορηγίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με στιγμιότυπα από τη διοργάνωση του Κύπελλου Ελλάδας Betsson, τα οποία «μετέφεραν» τον παλμό και τη δράση της διοργάνωσης στους παρευρισκόμενους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Betsson, κ. Θάνος Μαρίνος, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του:

«Σας καλωσορίζω σε αυτή την υπέροχη μέρα. Η Betsson δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2021. Ήταν η πρώτη εταιρεία που έλαβε την άδεια από την ΕEΕΠ να δραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά. Πέρα από το επιχειρησιακό μοντέλο, βασική παράμετρος είναι η επιστροφή στην κοινωνία μέσω χορηγιών ή μέσω ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Όταν εμφανίστηκε η προοπτική χορηγίας ονοματοδοσίας του Κυπέλλου Ελλάδας, το κλίμα ήταν αρκετά θετικό. Από μικρά παιδιά ξέραμε ότι το Κύπελλο ενώνει το φίλαθλο κόσμο, είναι ο θεσμός, στον οποίο μια μικρή ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά, ένα πεδίο που αναπτύσσονται σημαντικές ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η Betsson βρίσκεται στο στοιχηματικό στερέωμα 60 χρόνια και δραστηριοποιείται σε πάνω από 25 αγορές παγκοσμίως. Ξεκίνησε στην ελληνική αγορά πριν 2,5 χρόνια και από τότε έχουμε γράψει αρκετά χιλιόμετρα χορηγιών, όπως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, τα οποία ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού καθώς και η μεγάλη χορηγία στο μπάσκετ της ΑΕΚ Betsson και άλλες ενέργειες που συνθέτουν το χορηγικό «παζλ».

Είναι τιμή μας και αναλογιζόμαστε την ευθύνη εκτέλεσης αυτής της χορηγίας. Στο προσεχές μέλλον θα αναπτύξουμε και τις δράσεις μας για τη φετινή σεζόν και τα επόμενα χρόνια. Η τριετής συνεργασία καταδεικνύει ότι δεν θέλαμε να επενδύσουμε παροδικά αλλά θέλουμε να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου την οργάνωση, την πρόοδο και την ανάπτυξη του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τη συνεργασία των ανθρώπων της ΕΠΟ και τις ομάδες».

O Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών: «Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλωσορίζω την Betsson ως χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Κυπέλλου Ελλάδας, η σημερινή παρουσίαση συνεργασίας με την Betsson για τα επόμενα 3 χρόνια δείχνει την προσπάθεια κοινής συμπόρευσης για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όπως όλοι γνωρίζουμε το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, μια διοργάνωση, στην οποία όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα στο όνειρο και μπορούν να διεκδικήσουν την παρουσία τους μέχρι τον τελικό και ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας να ανταγωνίζονται ομάδες από ανώτερες κατηγορίες. Στόχο όλων μας, αποτελεί η ποιοτική αναβάθμιση του Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Betsson για τη συνεργασία και εύχομαι η προσπάθεια όλων μας να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Related posts

Ανακοίνωσε Μασούρα

Άκης Λιούτας

Πρώτη σημαντική προσθήκη στον Ηρακλή

Άκης Λιούτας

Συναγερμός για φωτιά ανάμεσα σε Ασπραγγέλους και Ελάτη

Άκης Λιούτας