10.8 C
Ιωάννινα
25 Φεβρουαρίου, 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μεταγραφές για τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ιωαννίνων

podilatikos ioannina

podilatikos ioanninaΚαι επίσημα πλέον ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ιωαννίνων οι οποίες είναι 12 στον αριθμό τους.
Οκτώ εξ αυτών ανήκουν στην κατηγορία ανδρών και τέσσερις στην κατηγορία μάστερ.

“Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή ποδηλατική χρόνια και αναλυτικά θα γίνει η αναφορά αυτών παρακάτω. Ξεκινώντας με την κατηγορία ανδρών.
1.Χρονης Δρούγιας απο τον Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων, ένας αθλητής με μεγάλο ιστορικό στον χώρο της ποδηλασίας ο οποίος επέλεξε την κατηγορία αυτή θεωρώντας την και πιο ανταγωνιστική.
2,Δουβεντζιδης Δημήτριος από τον Π.Ο Πατρών αθλητής και στρατιώτης μαζί καθώς εκτελεί το πρόγραμμα της προπόνησης με μεγάλη ευλάβεια και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που επιφέρει, καθώς την φετινή χρόνια στην βαθμολογία των Πόντων των Αθλητών πανελληνίως κατέλαβε την 20η θέση.
3.Ιασωνας Μπακολας από τα Χίλια Δέντρα, ένας αθλητής που τη χρόνια που μας πέρασε τον βρήκαν πολλές αναποδιές, παρόλα αυτά το πάλεψε με κάθε δύναμη και κατάφερε να πάρει μέρος και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου. Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι τον γνωρίζουν, γνωρίζουν επίσης πολύ καλά τις δυνατότητες του.
4 – 5.Πρωτογερος Κωνσταντίνος – Ράμιας Ξενοφών από τον Π.Ο Άρτας, αθλητές από την διπλανή μας πόλη, την Άρτα. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας τίμησαν με την επιλογή της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική χρόνια. Ευχόμαστε να στεριώσουν για πολλά χρόνια στην ομάδα μας.
6.Σαριγιαννης Ξενοφών Π.Ο Δράση Αθλητή που μετακόμισε πρόσφατα στην πόλη μας για επαγγελματικούς λογούς και παρόλο που βρίσκεται στην αρχή του επαγγελματικού του στερεώματος αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να βοηθήσει στα πρώτα βήματα τις ομάδας μας.
7.Κολιος Νικόλαος από τον Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων έχοντας ανενεργό το δελτίο του πολλά χρόνια και αποφασίζοντας σε ένα καινούριο ξεκίνημα πάνω στο κομμάτι της ποδηλασίας. Πήρε την απόφαση να κάνει αυτή τη δεύτερη αρχή με την ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του.
8. Καρατζένης Μιχαήλ από τον Άπειρο Ηγουμενίτσας, αθλητή που τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες εκτός Ιωαννίνων και πάντα στο μυαλό του υπήρχε η ίδρυση ενός συλλόγου στον τόπο μας. Η αφετηρία των σκέψεων αυτών οδήγησε και στη δημιουργία του συλλόγου μας.
Συνεχίζοντας στις μεταγραφές στη κατηγορία μάστερ
1 – 2. Νικολαου Νικόλαος και Ντουλιας Πέτρος από τον Άπειρο Ηγουμενίτσας, αθλητές που η χρόνια που μας πέρασε ήταν η παρθενική τους στην αγωνιστική Ποδηλασία, και με το άκουσμα της ίδρυσης της ομάδας μας χωρίς δεύτερη σκέψη έκαναν την μεταγραφή τους στην ομάδα μας.
3.Χαρίσης Αθανάσιος από τον ιστορικό Παναθηναϊκό, αθλητής που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε στην κατηγορία ανδρών, την φετινή με την ομάδα μας λογω μεγάλου φόρτου εργασίας επέλεξε την κατηγορία μάστερ. Του ευχόμαστε με την πρώτη ευκαιρία να επιστρέψει στην άλλη κατηγορία.
4.Νικολαου Νικόλαος από τον Ο.Φ.Π. Ιωαννίνων, άλλος ένας Νικολαου Νικος που μεταξύ τους μόνο απλή συνωνυμία υπάρχει, επέλεξε την μεταγραφή του στην ομάδα μας για να βοηθήσει και αυτός στο δύσκολο ετούτο έργο της. Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως ο Νικόλας είναι και ο διοργανωτής του επιτυχημένου και κατοχυρωμένου πλέον αγώνα Βουτσαράς MTB”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Related posts

Καλύτερη η Ντάνου

Κώστας Γεωργιάδης

Έτοιμο το Ανήλιο να δεχτεί τους αθλητές χιονοδρομίας

Κώστας Γεωργιάδης

Τορούν 2021: Με οδηγό τις εμφανίσεις της χώρας στις τελευταίες διοργανώσεις

Κώστας Γεωργιάδης