22.2 C
Ιωάννινα
30 Σεπτεμβρίου 2023
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με μείον τέσσερις στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ

Με προπόνηση που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2023-24.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ρόντο και ταχύτητες, ενώ δόθηκε έμφαση στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή. Στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια τακτικής αλλά κι έμφαση στις στατικές φάσεις.

Εκτός είναι οι Κύρκος, Κιάκος και Κόντε που είναι τραυματίες, και ο Καραχάλιος που είναι τιμωρημένος.

Ο Θανάσης Στάικος επέλεξε τους εξής παίκτες για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακάς, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούσης, Ναούμης, Ριένστρα, Μπεγκάλα, Λιάσος, Τζίνο, Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό.

Related posts

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που αναμένονται στο αρχικό σχήμα

Κώστας Γεωργιάδης

Πρόβλημα και με Λιάσο

Κώστας Γεωργιάδης

Κ-19: Προσπάθησε αλλά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό

Κώστας Γεωργιάδης