19.9 C
Ιωάννινα
26 Μαρτίου 2023
ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο των «Πελαργών»

Οι «Πελαργοί»,οι φίλοι της επίσημης αγαπημένης, της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, πραγματοποίησαν, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, την εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Ξενοδοχείο Pilion Terra Hotel, στην Πορταριά Πηλίου.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες οι οποίες και ανέδειξαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα εκπροσωπούν τον σύλλογο τα επόμενα τρία χρόνια και είναι οι κάτωθι:

Πρόεδρος: Βέρρος Κωνσταντίνος (Σέρρες).

Α/πρόεδρος: Λαμπράκης Μιχάλης (Ηράκλειο Κρήτης).

Γενικός Γραμματέας: Μηλούσης Θάνος (Σέρρες).

Ταμίας: Μιχαηλίδου Ευδοκία (Δράμα).

Μέλος : Φραγκούλης Δημήτρης (Αθήνα).

Ιστορικό

Οι «Πελαργοί»,ξεκίνησαν το ταξίδι τους το 2005 από τις Σέρρες,ως μια παρέα που ακολουθεί την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ,την επίσημη αγαπημένη του Ελληνικού αθλητισμού, όπου και αν αυτή αγωνίζεται.

Στην διάρκεια των ετών που ακολούθησαν η παρέα αυτή μεγάλωσε και απέκτησε μέλη σε όλη την χώρα και οδήγησε στην δημιουργία του σωματείου με την επωνυμία «Basketball Club – Φίλοι της Επίσημης Αγαπημένης: Οι ΠΕΛΑΡΓΟΙ»,το οποίο έγινε γνωστό σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στη χώρα και στο εξωτερικό.

Συνοπτικά βιογραφικά των μελών του ΔΣ

Βέρρος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος).

Ο κ.Βέρρος Κωνσταντίνος, ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2009, είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του ΑΠΘ.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημόσια Διοίκηση.

Δραστηριοποιείται, με έδρα τις Σέρρες, για περισσότερο από 25 χρόνια, μέσω των εταιρειών που διατηρεί, στην Βόρεια Ελλάδα τα Βαλκάνια και την Αδριατική Θάλασσα, έχοντας συνεργασίες με εκατοντάδες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Λαμπράκης Μιχαήλ (Αντιπρόεδρος).

Ο κ.Λαμπράκης Μιχαήλ, ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2009, είναι απόφοιτος των Τμημάτων Βιολογίας και Οδοντιατρικής του ΑΠΘ.

Ζει και εργάζεται,ως Οδοντίατρος, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, αναπτύσσοντας παράλληλα κοινωνική δράση στα τοπικά δρώμενα και στον αθλητισμό. Διατέλεσε για περισσότερα από 20 χρόνια, Πρόεδρος αθλητικών σωματείων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και του Αθλητικού Ομίλου Γαρίπας Ηρακλείου.

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης. Μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου για πολλές θητείες.

Μηλούσης Θάνος (Γενικός Γραμματέας).

Ο Δρ.Θάνος Μηλούσης είναι ο εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος των Πελαργών.

Από το 2005 έως σήμερα εκλέγεται ανελλιπώς στο ΔΣ,το οποίο υπηρέτησε και από την θέση του Προέδρου τις δύο πρώτες θητείες (2005-2012).

Ζει κι εργάζεται στις Σερρες ως ιδιώτης Ειδικός Παθολόγος και Αθλητίατρος.

Είναι αριστούχος διδάκτορας του ΔΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδες στη Μ. Βρετανία. Έχρισε για δέκα χρόνια συνεργάτης-ιατρός της ΕΟΚ, στις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ και οι οποίες κατέκτησαν δύο Πανευρωπαϊκά Μετάλλια.

Επίσης, συνεργάστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους με τη Euroleague, ενώ από το 2013 και έως σήμερα ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Μιχαηλίδου Ευδοκία (Ταμίας).

Η κ.Μιχαηλίδου Ευδοκία , ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2017, είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής(ΝΟΕ),του ΑΠΘ.

Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας(διατηρεί λογιστικό γραφείο μαζί με τον σύζυγό της),

στη Δράμα όπου και διαμένει.

Ασχολείται παράλληλα με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής(είναι μέλος σε τρεις πολιτιστικούς συλλόγους και σε έναν εξ αυτών μέλος του ΔΣ όπου και κατέχει τη θέση του ταμία.)

Φραγκούλης Δημήτριος (Μέλος).

Ο κ. Φραγκούλης Δημήτριος ενεργό μέλος των Πελαργών από το 2007,

είναι πτυχιούχος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με ειδικότητα Ευρωπαϊκές σπουδές και Διεθνείς σχέσεις.

Ιδιοκτήτης και Διευθυντής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων.

Διετέλεσε μέλος των διοικητικών συμβουλίων του σωματείου επί σειρά ετών.

Related posts

Elite League: Συνεχίζει στην κορυφή το Ψυχικό

Κώστας Γεωργιάδης

Άλωσε την Κέρκυρα ο Θρύλος και θέλει ακόμη ένα βήμα παραμονής

Κώστας Γεωργιάδης

Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4: Η MVP και η πρώτη σκόρερ

Κώστας Γεωργιάδης