Νέα νίκη πέτυχε η Πίνδος Κόνιτσας, που επικράτησε με 0-1 του Νησιού στο «Στάθης Τσανακτσής», φτάνοντας τους 53 βαθμούς , ενώ το Νησί έμεινε στους 28!
Το πρώτο μέρος δεν είχε να προσφέρει σχεδόν τίποτα στους θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ενώ στην επανάληψη η Κόνιτσα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο και εκτός από το γκολ είχε και χαμένο πέναλτι! Στο 62΄ λοιπόν ο Λάμπρου Ν. ανατράπηκε στην περιοχή από τον Τασιούλα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι! Ο Κίτσος το εκτέλεσε, με τον Τασιούλα να διώχνει! Στο 75΄ ο Κίτσος έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο «Γ» για το τελικό 0-1 δίνοντας τους τρεςι βαθμούς στην ομάδα του!
Διαιτησία: Μπούμπας (Τσιάρας-Αρβανίτης).
Νησί: Τασιούλας, Κονδύλης, Οικονόμου, Κολόσης, Κοτσίνας, Πρέμος, Αθανασίου (73΄Μάτσιας), Τζημόπουλος, Πρέντζας, Πασχάλης (73΄Λιπιώτης), Βάλαρης.
Κόνιτσα: Έξαρχος, Ηλίας, Ντεντόπουλος, Τσιούτσιος, Λάμπρου Λ. (46’ Μουρεχίδης Σ.), Πατσούρας, Κίτσος (90΄Γαιτανίδης), Κυρτζόγλου Α. (55’ Σπανός), Λάμπρου Ν., Δημόπουλος (55΄Χαλούλος), Μουρεχίδης Β.