Με νέο τεχνικό θα πορευτεί ο σύλλογος την νέα σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου
Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Αναγέννηση , τερματίζοντας στην 8η θέση και με συγκομιδή 23 βαθμούς .
Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και ιδιαιτέρως τον πρώην προπονητή της ομάδας και μέλος του ΔΣ Τάσο Κουσουρή που προσέφερε τα μέγιστα για να επανέλθει η Αναγέννηση στο προσκήνιο .
Για τη νέα χρονιά που ακολουθεί ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ομάδα μας με έναν νέο προπονητή και φιλόδοξο που ακούει στο όνομα Λευτέρης Στάθης .
Ο Λευτέρης που αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Ελληνικού από το 2019 μέχρι σήμερα αποφάσισε να “κρεμάσει “ τα παπούτσια του . Έχοντας αφήσει το στίγμα του στο ερασιτεχνικό όλα αυτά χρόνια παίζοντας σε πολλές ομάδες και σε υψηλό επίπεδο . Να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα μας προσέφερε στο αγωνιστικό κομμάτι και όσα μας χάρισε με το ταλέντο του .
Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδος με αρκετές επιστροφές παιχτών . Η έναρξη της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί σύντομα όπως και η διεξαγωγή των φιλικών .
Τελος στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μίνι τουρνουά “Ανδρέας Φιλιππούσης “ στην μνήμη του αγαπημένου μας Ανδρέα με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων . Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του δήμου Βόρειων Τζουμέρκων και τον ευχαριστούμε πολύ .
