37.9 C
Ιωάννινα
24 Ιουνίου 2021
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

“Ο Π.Α.Σ. ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα!”

pas 1024x576

Σήκωσε το γάντι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και απάντησε σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που συνέχισε να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η απάντηση του ΠΑΣ επί του ερωτήματος – ανακοίνωση της ΑΕΛ είναι απλή και είναι η εξής: Ο Π.Α.Σ. ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα και αυτά που θίγουν βάναυσα την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι με αναπόδεικτες και ανυπόστατες “θεωρίες – σκευωρίες”!!!

Μήπως δεν πρέπει να ασχοληθούμε και με το άκρως προσβλητικό, κακόβουλο και εντελώς ανήθικο σχόλιο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ και προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κάργα, όπως έχει αυτό καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή?! Αναμένουμε ασφαλώς την παραδειγματική τιμωρία του κ. Κούγια για τα όσα είπε στον ποδοσφαιριστή μας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε φέτος με την καλή και αποτελεσματική δουλειά της ομάδας και αφήνουμε τον κ. Κούγια να συνεχίσει τον δικό του δρόμο, όπου τον βγάλει αυτός.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ στην οποία απάντησε ο ΠΑΣ:

Διαβάζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής του Castro, αυτός που στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν τήρησε δύο φορές το Fairplay, καταγγέλλουν με συνεχείς ανακοινώσεις περιστατικό λεκτικής ρατσιστικής συμπεριφοράς του εξαίρετου ήθους ποδοσφαιριστή μας Μανώλη Μπέρτου, το οποίο όμως δυστυχώς για αυτούς το επιβεβαιώνει ο εντελώς αναξιόπιστος καταγγέλλων και το διαψεύδουν τόσο όλοι οι διαιτητές του αγώνα, ο κ. Μανούχος είναι σε απόσταση λίγων εκατοστών από τους δύο ποδοσφαιριστές από την αρχή μέχρι το τέλος του επεισοδίου όπως προκύπτει από το βίντεο του αγώνα, αλλά και όλοι οι παρατηρητές οι οποίοι ρητώς στις εκθέσεις τους, αλλά και στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές ρητώς αναφέρουν ότι ούτε άκουσαν, ούτε είδαν τον Μανώλη Μπέρτο να επιδεικνύει έστω και υπόνοια για οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τους διοικούντες της ΠΑΕ Καραϊσκάκης τα ίδια είχε κάνει ο Castro, όταν πήγε να σακατέψει ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης φοβούμενος την κόκκινη κάρτα και τελικά πήρε κίτρινη και γλύτωσε την αποβολή.

Οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αντί να ευχαριστούν τον κ. Μανούχο γιατί δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιρικό εγκληματία Castro (μία για το αντιαθλητικό παίξιμο του και μία για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή και τους αντιπάλους του), κάνουν καταγγελίες και ανακοινώσεις έχοντας ως κίνητρο μόνο για να κερδίσουν τον αγώνα, όπως προβλέπουν οι πειθαρχικές διατάξεις, γιατί η βαθμολογική διαφορά μεταξύ μας έχει περιοριστεί στους 8 βαθμούς και η βέβαιη τιμωρία με την οποία απειλείται ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πώληση των μετοχών από τον Χριστοβασίλη στους συνεταίρους του τότε ιδιοκτήτη της Ξάνθης Πολυχρόνη Συγγελίδη, Γιάννη και Κωνσταντίνο Αυδή, χωρίς να ενημερώσουν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να εγκριθεί από αυτή πρώτα η μεταβίβαση των μετοχών και μετά να συνταχθούν τα συμβολαιογραφικά έγγραφα για την μεταβίβαση των μετοχών, αυτοί ούτε ενημέρωσαν, αλλά έκαναν κρυφά τα συμβόλαια στις 27/2/2015 για να μην αποκαλυφθεί και η πολυιδιοκτησία και κινδυνεύουν με ενδεχόμενη ελάχιστη τιμωρία, μόνο για την μία από τις δύο παραβάσεις, αφαίρεση 10 βαθμών.

Εκείνο που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι για την καταγγελία που έχουμε κάνει εδώ και ένα μήνα για την παράνομη μεταβίβαση των μετοχών και την πολυιοδιοκτησία τηρούν σιγή ιχθύος και κοινώς «κάνουν την πάπια», αφού γνωρίζουν ότι είναι ένοχοι, ενώ για ένα γεγονός που το διαψεύδουν όλοι οι αρμόδιοι που ήταν υποχρεωμένοι να το καταγράψουν (διαιτητές-παρατηρητές) κάνουν την μία ανακοίνωση μετά την άλλη.

Παιδιά καταλαβαίνουμε την αγωνία που έχετε.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Απόλλων Σμύρνης, εν αντιθέσει με εσάς και τον Κάργα, θα τιμήσει την μακρά ιστορία του στο παιχνίδι της Τετάρτης και δεν θα δούμε «τα δικά σας έργα» με ΟΦΗ και Παναιτωλικό και στο τέλος η δικαιοσύνη θα λάμψει.

Σκεφθείτε τι βαθμολογία θα είχαμε στα play-out, εάν εσείς είχατε παίξει διαφορετικά με τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και το οπλοπολυβόλο ο Κάργας δεν έκανε ασίστ και πέναλτι για να ανατραπεί το σκορ και ο πολυδιαφημιζόμενος προπονητής σας κ. Γιαννίκης δεν κατέβαζε απέναντι στον Παναιτωλικό, αντί του Erramuspe, του Peersman, του Krisman και του Παμλίδη, το «εργαλείο» Κάργας ως στοπερ, τον πιτσιρίκο Πήλιο αριστερό μπακ και τον 1.60 Brener αντί του Παμλίδη και του Krisman σέντερ φορ, με αποτέλεσμα σε όλον τον αγώνα μα μην έχετε ούτε μία τελική προσπάθεια.

Ας είχατε παίξει εσείς με την κανονική σας ενδεκάδα και θα βλέπαμε εάν ο Παναιτωλικός θα έπαιρνε ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ώστε να πάρει τον ένα βαθμό που χρειαζόταν για να μην είμαστε ισόβαθμοι.

Περιμένουμε ανακοίνωση – απάντηση για όλες τις καταγγελίες μας και ένα ερώτημα : Γιατί ρε παιδιά δεν ήρθε έστω και ένας από την διοίκηση σας το Σάββατο στην Λάρισα να τον φιλοξενήσουμε όπως κάνουμε πάντα;

Related posts

Γεμίζει… τα ταμεία ο Μαυροπάνος

Κώστας Γεωργιάδης

Μετακομίζει στην Κρήτη ο Μπαδήμας

Κώστας Γεωργιάδης

Στέφανος Σιόντης και ΠΑΣ μαζί και τη σεζόν 2021-22

Κώστας Γεωργιάδης