Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 26/8 η προετοιμασία του Πιερικού για το παιχνίδι της 1ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Θύελλα Κατσικά (Κυριακή 27/8, 17.00).
Μετά την προπόνηση ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοίνωσε την αποστολή απο την οποία θα απουσιάσουν οι ανέτοιμοι Μπίντσης, Φασίδης, ο Κατσιαμήτας που θα ενσωματωθεί αρχές Σεπτέμβρη, οι ταλαιπωρημένοι από ιώσεις Στραβογιάννης, Αδαμόπουλος, Σεμιτσίδης και οι Ανανιάδης, Παπαϊωάννου των οποίων τα δελτία δεν εκδόθηκαν.
Οι 19 διαθέσιμοι είναι οι:
Μπαλάφας, Τσακνάκης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κουρνούτης, Μιτακίδης, Μαυρίδης, Μακρίδης, Καλαϊτζής, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Χατζηκωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Κατσαβάκης, Μυρωτής, Μαραγκός, Μπαλογιάννης, Κόντος, Κωνσταντινίδης.