Την πραγματοποίηση σεμιναρίων γραφής Braille στα Ιωάννινα και στην Άρτα, ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών και η Περιφερειακή Ένωση Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Τα σεμινάρια θα είναι 52 διδακτικών ωρών με χρονική διάρκεια 3 μηνών και έναρξη τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 31 Μαρτίου 2023.
Απαραίτητα δικαιολογητικά: Αίτηση, φωτοτυπία ταυτότητας και εκκαθαριστικό εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ.
Τα τμήματα θα είναι καθημερινά, πρωινά και απογευματινά. Με το πέρας του σεμιναρίου θα διενεργηθούν εξετάσεις πιστοποίησης στη γραφή Braille.
Οι αιτήσεις θα αποσταλούν αποκλειστικά και μόνο στο mail pstipeirou@gmail.com
Για το κόστος συμμετοχής καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο mail του συλλόγου και στα τηλέφωνα 2651076272, 2681035158, καθημερινά, πρωινές ώρες ή στο τηλέφωνο της εκπαιδέυτριας Κατερίνας Τέρτση 6948838600.