11.6 C
Ιωάννινα
1 Απριλίου 2023
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Ουγγαρία και Σερβία τα Ευρωπαϊκά του 2024 και 2025

Την ανάθεση τριών πολύ σημαντικών διοργανώσεων ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κωπηλασίας που αφορούν στις δυο επερχόμενες χρονιές το 2024 και το 2025.

Ο λόγος για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών των δυο αυτών ετών καθώς και η Ευρωπαϊκή προολυμπιακή ρεγκάτα πρόκρισης του 2024 για το Παρίσι.

Έτσι αποφασίστηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α-Γ του 2024 καθώς και η Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Ευρωπαϊκής Ηπείρου θα διοργανωθούν από την Ουγγαρία στο Ζέγκεντ, ενώ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς του 2025 θα γίνει σε μια γνώριμη πίστα στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες διοργανώσεις θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Related posts

Οι αγώνες Μικρό Παίδων & Κορασίδων

Κώστας Γεωργιάδης

Ξεκίνησε με ελπίδες και έγινε θεσμός

Κώστας Γεωργιάδης

Ξεκινούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες άρσης βαρών Λυκείων

Κώστας Γεωργιάδης