Αισιόδοξος για τη συνέχεια του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Θανάσης Στάικος μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη και εξήρε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:
«Σήμερα είχαμε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα, το πρώτο εννοώ. Παρά το ότι ήμασταν πίσω στο σκορ, είχαμε μετά την κατοχή, την κυκλοφορία, παίξαμε και από τις δύο πλευρές και στον άξονα. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι ο Αστέρας, πίεσε και πήρε λίγο τον έλεγχο. Καλό είναι ότι δεν ηττηθήκαμε, αλλά χρειαζόμαστε νίκες, για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Κρατάμε την εικόνα μας, είμαστε ισορροπημένη ομάδα, αλλά μας λείπει η λεπτομέρεια».
Μάντζιος: «Μετά το γκολ εξαφανιστήκαμε»
Στην αγωνιστική κατάρρευση του Αστέρα Τρίπολης, μετά το γκολ που πέτυχε, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
«Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, μετά το γκολ όμως εξαφανιστήκαμε, ήταν το χειρότερό μας ημίχρονο. Δεν είχαμε διάθεση, ήμασταν δεύτεροι στις μπάλες, κάναμε αβίαστα λάθη. Ήταν κακό ημίχρονο. Μετά ισορροπήσαμε και με τις αλλαγές, γίναμε καλύτεροι. Είχαμε τις ευκαιρίες του Σίτο και του Ζουγλή, κάναμε φάσεις για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής στα κανάλια Novasports.
Για τη συμμετοχή νέων παικτών ανέφερε: «Είναι θετικό, δουλεύουμε με τα νέα παιδιά, παιχνίδι με παιχνίδι θα παίρνουν και χρόνο περισσότερο και στο κομμάτι αυτό είμαστε ευχαριστημένοι».