Στα δικαστήρια θα λυθούν οι οποίες διαφορές σύμφωνα με το monobala.gr
Αναλυτικά
Σε νέα φάση περνά η υπόθεση γύρω από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Νικόλαο Σιόντη και τους αδελφούς Χριστοβασίλη φαίνεται πως μεταφέρεται πλέον στις δικαστικές αίθουσες.
Η εξέλιξη έρχεται μετά την ανακοίνωση που καταχωρίστηκε στο Γ.Ε.ΜΗ. από τους αδελφούς Χριστοβασίλη, σχετικά με την εμπλοκή του κ. Σιόντη και της εταιρείας του στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και με τις υποχρεώσεις της ομάδας που, σύμφωνα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, έχουν αναλάβει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικόλαος Σιόντης και η εταιρεία του έχουν ήδη καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων σε βάρος και των δύο αδελφών Χριστοβασίλη, αντιδρώντας στο περιεχόμενο της επίμαχης ανακοίνωσης.
Η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης
Στη μήνυση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά Σιόντη καταγγέλλει ότι έχουν τελεστεί σε βάρος της τα αδικήματα της απόπειρας απάτης και της απόπειρας πρόκλησης βλάβης.
Πλέον, η αντιπαράθεση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα αποκτά και δικαστική διάσταση, με την κίνηση της πλευράς Σιόντη να αποτελεί την απάντησή της στην ανακοίνωση των αδελφών Χριστοβασίλη.
Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται πλέον μέσω της προβλεπόμενης δικαστικής διαδικασίας, καθώς οι καταγγελίες που περιλαμβάνονται στη μήνυση θα εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές
