2 Μαρτίου, 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Στη Βέροια οι εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Χιονοδρομιας

metsovo antoxi 2019

metsovo antoxi 2019Λόγω των περιορισμών για την covid19, που έχουν επιβληθεί  στην ΠΕ Ιωαννίνων, δεν μπορούν να γίνουν οι προγραμματισμένες  εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Χιονοδρομιας στο Μέτσοβο.


Οι εξετάσεις στη Βέροια θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον αρχικό πρόγραμμα στο φράγμα Αγ. Βαρβάρας Βέροιας την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020. Επίσης:
Οι σπουδαστές που είχαν επιλέξει το Μέτσοβο για εξεταστικό κέντρο, μπορούν να εξεταστούν την Κυριακή στη Βέροια. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει αποστείλουν επίσημο αίτημα ηλεκτρονικά (email: ttsourek@eoxa.gr).Οι σπουδαστές που είχαν επιλέξει το Μέτσοβο για εξεταστικό κέντρο,  θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες, το προσεχές διάστημα.Οι σπουδαστές που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες, το προσεχές διάστημα. Οι σπουδαστές που διαμένουν σε ΠΕ 4ης κατηγορίας θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες το προσεχές διάστημα.Οι σπουδαστές μπορούν να καλύψουν μέρος των απουσιών τους, με την παρακολούθηση των μαθημάτων, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στη Βέροια.
Οι σπουδαστές των περιπτώσεων 2, 3, 4 και 5 θα πρέπει επίσης, να ενημερώσουν το διευθυντή της Σχολής με ηλεκτρονικό μήνυμα (email: ttsourek@eoxa.gr).

Related posts

Στον εισαγγελέα ο Υφυπουργός για τις εκλογές της ΕΟΧΑ

Κώστας Γεωργιάδης

«Ο Κριστιάν υπηρετεί την Ελλάδα μέσα από το νερό με την προσπάθεια κατάκτησης ενός μεταλλίου στην Ολυμπιάδα»

Κώστας Γεωργιάδης

Επιστολή 35 προπονητών της πάλης στον Λ. Αυγενάκη

Κώστας Γεωργιάδης