16.1 C
Ιωάννινα
25 Σεπτεμβρίου 2023
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο πλευρό του ΠΑΣ η ΕΠΣΗΠ

kontonis vrakasΣτο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα στέκεται η ΕΠΣΗΠ μετά την κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας στο θέμα της άδειας στον Πανιώνιο και της στέρησης της Ευρωπαϊκής εξόδου.

Με ανακοίνωση της αναφέρει:

Μέσα σε κλίμα δυσαρέσκειας, αγανάκτησης, προβληματισμού και καχυποψίας για την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδοτήσεων, συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 21 Απρίλη το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ. Υπήρχε αντιπαράθεση και εκφράστηκαν διάφορες θέσεις για τις περαιτέρω ενέργεις που πρέπει να αναλάβει η Ένωση ενάντια σ’ αυτή την απόφαση που στερεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα το δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τελικώς, με προτροπή του Προέδρου η οποία έγινε δεκτή και από τα μέλη, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η Ένωση θα συνεχίσει να παρέχει κάθε στήριξη στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε κάθε δίκαιο αγώνα που θα διεξάγει για την αποκατάσταση τυχόν αδικίας που έγινε σε βάρος της. Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες μετά την αναμενόμενη παρέμβαση και απόφαση της UEFA.

Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κο Γιάννη Πετράκη και ολόκληρο το τεχνικό τιμ, καθώς και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κο Γιώργο Χριστοβασίλη, που με σκληρή και μεθοδική δουλειά, συνέβαλαν ο καθένας από το πόστο του, στην εξαιρετική φετινή παρουσία της ομάδος στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.

Eύχονται επίσης καλή συνέχεια στην ομάδα καθώς και νέες ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τις οποίες θα γραφτούν λαμπρές σελίδες στην ιστορία του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Τα στιγμιότυπα (video)

Κώστας Γεωργιάδης

Σόρια: «Να διδαχτούμε από την ήττα»

Κώστας Γεωργιάδης

Λώλης: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Κώστας Γεωργιάδης