12.9 C
Ιωάννινα
13 Ιουνίου 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΟ Πυγμαχίας

eopygmaxias

Με νέο πρόεδρο τον Χάρη Μαριόλη και ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο θα πορευτεί την επόμενη τετραετία η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο και οι άνθρωποι που το αποτελούν δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν όλα τα ζητήματα που έμεναν εκκρεμή τα τελευταία χρόνια και θα προχωρήσουν στην γρήγορη επανεκκίνηση του αθλήματος, επιδιώκοντας να εξεύρουν λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τα σωματεία και τους αθλητές, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα εποχή για την ελληνική πυγμαχία.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΠ, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Σαββάτου 22 Μάιου 2021, πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και με ομόφωνη απόφαση και των 9 μελών συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαριόλης Χάρης
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημαρέλλης Ανδρέας
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζαρκάδας Χρήστος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νικολάου Δήμητρα
ΤΑΜΙΑΣ: Μπουζάλας Γεώργιος
Α’ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυριακίδης Δημήτρης
ΕΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ: Μαυροδάκος Δημήτρης
Β’ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γρηγοριάδης Στέφανος
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.: Αποστολόπουλος Γεώργιος
Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ της ΕΟΠ, προσδιορίσθηκαν οι πρωταρχικοί στόχοι του νέου προεδρείου και οι προτεραιότητες σε σχέση με τα φλέγοντα ζητήματα της ομοσπονδίας.

Χαιρετισμός του νέου Προέδρου, Χάρη Μαριόλη

Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ευχαρίστησε γι ακόμη μία φορά όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου, ευχαρίστησε τα σωματεία για τα δεκάδες μηνύματα τους με την ευκαιρία της εκλογής του, καλωσόρισε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλα τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για τη μεγάλη Νίκη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θέλω επίσης, να συγχαρώ όλους όσοι εκλέχθηκαν στο ΔΣ της ομοσπονδίας. Η μάχη που δώσαμε ήταν δύσκολη κόντρα σε όλους και όλα, ήταν όμως μια μάχη που την κερδίσαμε όλοι μαζί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, σήκωσε από σήμερα τα μανίκια και ξεκινάει σκληρή δουλειά, προσδοκώντας πρωτίστως να κάνουμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να χαμογελάσουν ξανά. Η πυγμαχία ήταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς των μαχητικών σπορ και γι’ αυτό θα βάλουμε τα δυνατά μας και εκείνες τις βάσεις που απαιτούνται και θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι Έλληνες αθλητές μας, που μοχθούν και κοπιάζουν όλα αυτά τα χρόνια κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, να ανταμειφθούν για όλες αυτές τις προσπάθειές τους.
Στόχος μας είναι η στενότερη και η πιο εποικοδομητική συνεργασία μας με τις διεθνείς ομοσπονδίες και η συμμετοχή μας σε διεθνείς αγώνες. Στόχος μας επίσης, είναι να συνεργαστούμε εποικοδομητικά με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την εξυγίανση της Ομοσπονδίας και την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα. Από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια μέρα για την Ελληνική Πυγμαχία. Αλλάζουμε πλεύση με το βλέμμα στραμμένο στην επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση. Από σήμερα θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα είμαι στη διάθεσή τους για να βρούμε από κοινού λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα και κυρίως στις μελλοντικές προκλήσεις. Από σήμερα αναμετρώμαι πλέον με μια νέα πρόκληση: Να δικαιώσω την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μόνο σκληρή δουλειά προκειμένου να κάνουμε το όνειρο όλων των ανθρώπων της ελληνικής πυγμαχίας, των αθλητών και των αθλητριών, των σωματείων αλλά και όλων των φίλων του αθλήματος για ένα καλύτερο δυνατό μέλλον στην Ελληνική Πυγμαχία πραγματικότητα. Τα σωματεία και οι αθλητές περιμένουν πολλά από εμάς και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας. Η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους ΜΑΖΙ ενωμένους. Όλους ΜΑΖΙ μια γροθιά. Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και την αγάπη σας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και εύχομαι μία εποικοδομητική θητεία όλου του ΔΣ. Σιδεροκέφαλοι και καλή αρχή».
Αρχαιρεσίες ΕΟΠ
Αλλαγή πλεύσης για την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας μετά την εκλογή του Χάρη Μαριόλη στο αξίωμα του προέδρου. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ο Χάρης Μαριόλης αναλαμβάνει τα ηνία της Ομοσπονδίας έχοντας σαν βασικό γνώμονα και στόχο την ενότητα και την πρόοδο της πυγμαχικής κοινότητας.
Υπενθυμίζεται ότι, η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ και οι Αρχαιρεσίες, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 με τηλεδιάσκεψη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Zoom» και του πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ» σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, με την συμμετοχή 21 σωματείων-μελών από όλη την Ελλάδα, με τον Χάρη Μαριόλη να συγκεντρώνει την πλειοψηφία των προτιμήσεων και να εκλέγεται Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.
Ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΠ είναι επιχειρηματίας, προπονητής και πρώην αθλητής πυγμαχίας και τα τελευταία χρόνια μέσα από την κίνηση “Για την Αναγέννηση της πυγμαχίας” κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να αποκτήσει η Ελληνική Πυγμαχία την αθλητική αίγλη που της αρμόζει, εντός και εκτός συνόρων, βρισκόμενος διαρκώς δίπλα στα προβλήματα των Ελλήνων αθλητών και των σωματείων.

Related posts

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές στο Βαλκανικό Κ20

Κώστας Γεωργιάδης

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για 62η φορά. Στην 2η θέση ο ΑΟΠΦ και στην 3η ο Άρης

Κώστας Γεωργιάδης

Οι προκριματικοί του Σαββάτου

Κώστας Γεωργιάδης