2 Μαρτίου, 2021
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Συνεργασία Ε.Ο.Μ. με Π.Ο.Σ.Δ.

eom

eomΣυνεργασία με την Π.Ο.Σ.Δ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες), ανακοίνωσε η Ε.Ο.Μ. (Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών):

H Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ), με γνώμονα τη μέριμνα για την πληρέστερη κατάρτιση των υποψηφίων προπονητών των σωματείων – μελών της, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα κάτωθι:

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει έρθει σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες (ΠΟΣΔ), η οποία έχει λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει πληροφορίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ως προς την επικείμενη σχολή προπονητών που πρόκειται να προκηρυχθεί μέσω της ΓΓΑ. Το άθλημα της σωματικής Διάπλασης, όπως γνωρίζουμε, αποτελεί την βάση της μυϊκής ενδυνάμωσης, η οποία αποτελεί δομικό στοιχείο στην προπονητική προετοιμασία για το δικό μας άθλημα.

Για τον σκοπό αυτό, το Σάββατο 16/1/2021 έχουμε προσκαλέσει τον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ της ΠΟΣΔ κο Στυλιανό Κλιάφα να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας προκειμένου να δώσει τις σχετικές πληροφορίες για την λειτουργία της σχολής και ν’ απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις υποβληθούν από τα μέλη μας.

Related posts

Στον εισαγγελέα ο Υφυπουργός για τις εκλογές της ΕΟΧΑ

Κώστας Γεωργιάδης

«Ο Κριστιάν υπηρετεί την Ελλάδα μέσα από το νερό με την προσπάθεια κατάκτησης ενός μεταλλίου στην Ολυμπιάδα»

Κώστας Γεωργιάδης

Επιστολή 35 προπονητών της πάλης στον Λ. Αυγενάκη

Κώστας Γεωργιάδης