9.9 C
Ιωάννινα
3 Μαρτίου 2024
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Mediterranean College Χορηγός των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Super League

Εκπαιδευτικός Συνεργάτης και Χορηγός των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ19, Κ17 και Κ15 της Super League για δύο αγωνιστικές περιόδους είναι πλέον το Mediterranean College, καθώς σήμερα επισημοποιήθηκε στα Κεντρικά της Super League η σχετική σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας.

Τη Διοργανώτρια Αρχή εκπροσώπησε θεσμικά η αναπληρώτρια πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου, ενώ εκ μέρους του Mediterranean College, η Γενική Διευθύντρια κ. Κατερίνα Ξυνή υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας των δύο Φορέων.

H αναπληρώτρια πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου και η Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College κ. Κατερίνα Ξυνή
Στο πλαίσιο της Χορηγίας, το Mediterranean College, προσφέρει, μεταξύ άλλων, υποτροφίες σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Υποδομής Super League K19, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται και κριτήρια ακαδημαϊκών γνώσεων και μαθητικών επιδόσεων.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου, δήλωσε:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Super League το Mediterranean College, ένα πρότυπο εκπαιδευτικό ίδρυμα και ευχαριστούμε τη Διοίκησή του για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League.

Μέσα από την αθλητική εκπαιδευτική διαδικασία της διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 της Super League, εκκολάπτονται οι αυριανοί ποδοσφαιριστές, οι πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Ο ρόλος του Mediterranean College, ως Εκπαιδευτικού Συνεργάτη των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 της Super League, δίνει μια ακόμα διάσταση στη διαδικασία αυτή:

Καταδεικνύει ότι η ακαδημαϊκή πρόοδος πρέπει να συμβαδίζει με την αθλητική εξέλιξη.

Το Mediterranean College αποτελεί ιδανικό συνεργάτη της Super League, καθώς μέσα από τα προγράμματα σπουδών του, προσφέρει όλα τα εχέγγυα μιας επιτυχούς και αποδοτικής εκπαίδευσης.

Ευελπιστούμε πως η έναρξη της συνεργασίας μας με το Mediterranean College θα αποτελέσει το έναυσμα για πολύπλευρες εκπαιδευτικές δραστηριότητες”.

Η κ. Κατερίνα Ξυνή, Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College
Η κ. Κατερίνα Ξυνή, Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College, σημείωσε σχετικά:

“Στο Mediterranean College πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός συμβάλλει στη διαμόρφωση και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των φοιτητών μας, δίνει δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητά τους και καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Από την ίδρυσή του, το Mediterranean College προωθεί το αθλητικό πνεύμα με τη διοργάνωση συνεδρίων, αλλά και την αθλητική δραστηριότητα των φοιτητών με την οργάνωση και τη συμμετοχή τους σε αθλητικά τουρνουά και πρωταθλήματα.

Διευρύνοντας τις ευκαιρίες πρόσβασης στην Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, στο Mediterranean College προσφέρουμε όλες τις υποδομές και τις υπηρεσίες υποστήριξης ώστε οι φοιτητές μας να ολοκληρώνουν με επιτυχία τις σπουδές τους (υποτροφίες, ακαδημαϊκή υποστήριξη, φοιτητική μέριμνα).

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την Super League έρχεται να επισφραγίσει την προαναφερθείσα συνθήκη με την παροχή υποτροφιών αλλά και επιδοτήσεων σε ποδοσφαιριστές, εργαζόμενους και συγγενείς Α’ βαθμού μελών της Super League με κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια, συνδυάζοντας με τον τρόπο αυτό τον Αθλητισμό με την Εκπαίδευση.

Καλωσορίζω την πρωτοβουλία και εύχομαι καλή μας συνεργασία!”

Το Mediterranean College, είναι το πρώτο ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, από το 1977 και το πρώτο Κολλέγιο στην Ελλάδα (το 1992) που προσέφερε προγράμματα ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise) σε συνεργασία με κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Σήμερα, σε συνεργασία με TOP βρετανικά πανεπιστήμια (University of Derby & University of Wolverhampton) και με διακεκριμένους ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης (European International University & ABC AWARDS | CERTA AWARDS), το Mediterranean College προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης, καθώς και προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης (Continuing Professional Development – CPD).

Το Mediterranean College αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 40 αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Επιλέγοντας το Mediterranean College, οι φοιτητές εξασφαλίζουν:

· Αναγνωρισμένα πτυχία, επαγγελματικά ισοδύναμα ελληνικών Πανεπιστημίων.

· Δίγλωσσο μοντέλο εκπαίδευσης, στα Ελληνικά & Αγγλικά, χωρίς προσθήκη προπαρασκευαστικού έτους.

· Δυνατότητα δια ζώσης, μικτής ή εξ’ αποστάσεως φοίτησης, με χρήση ολοκληρωμένης πλατφόρμας και σύγχρονων εργαλείων e-learning.

· Ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης : (MC Employability Scheme ®).

· Διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών & επιδοτήσεων.

Related posts

16χρονος κατέρρευσε σε γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σαββατοκύριακο ηλιοφάνειας και από Δευτέρα… άνοιξη

Ιωάννινα: Σύλληψη νεαρής με σουγιά