5 Μαρτίου, 2021
ΜΠΑΣΚΕΤ

“Υπομονή, επιμονή κι αίσθημα ευθύνης”

ibc hanth 2

ibc hanth 2Προσπάθεια έκανε η ΟΣΕΚΑ για να επιτραπούν οι προπονήσεις στο μπάσκετ με αμαξίδιο, αλλά θα χρειαστεί να περιμένει.

 

Σε ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Καθημερινές επαφές με τους φορείς της Πολιτείας, όπου -είναι αλήθεια- βρήκαμε πρόσφορο έδαφος. Επικοινωνήσαμε με όλους τους αρμόδιους, επιμείναμε, αλλά δεν μπορούμε να υπερβούμε καταστάσεις, οι οποίες ξεπερνούν τα αθλητικά δεδομένα.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΣΕΚΑ επιχείρησαν ξανά και ξανά να βρουν τρόπους, πάντα σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, ώστε να επιστρέψουν οι αθλητές του μπάσκετ με αμαξίδιο στις προπονήσεις. Για την ώρα αυτό δεν είναι εφικτό.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε. Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι όχι μόνο στα μέλη της κοινότητάς μας, αλλά συνολικά στην κοινωνία, θα περιμένουμε το «πράσινο φως» από τους αρμόδιους φορείς υγείας, ώστε να ξανακούσουμε τον ήχο της μπάλας πάνω στο παρκέ. Ελπίζουμε, βάσει κι όσων μηνυμάτων λαμβάνουμε από τις καθημερινές μας επαφές, ότι σύντομα θα συμβεί αυτό. Μέχρι τότε, μένουμε ασφαλείς, μένουμε υγιείς. Το οφείλουμε απέναντι στους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

Related posts

Και επίσημα η αναστολή της Α1 Γυναικών

Κώστας Γεωργιάδης

Λάιονς αντί Γκριν

Κώστας Γεωργιάδης

Το νέο αυστηρό lockdown έφερε αναβολή στην επανέναρξη της Α1 Γυναικών

Κώστας Γεωργιάδης