-1.1 C
Ιωάννινα
16 Ιανουαρίου 2025
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλούσια δράση στο νέο κλειστό

Με το ντέρμπι για την Α1 Εθνική Γυναικών, ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ΠΑΟΚ να είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του διημέρου, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο, 7-8 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική δράση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά εννέα αγώνες μπάσκετ, με το ματς για την Α1 Εθνική Γυναικών μεταξύ ΠΑΣ WBC και ΠΑΟΚ, να έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα έχει δυο ακόμη σημαντικά ματς για την Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΑΓΣΙ υποδέχεται στο Νέο Κλειστό τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Vikos Φalcons U23 και Γ.Ε. Αγρινίου.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, περιλαμβάνει το πρώτο ματς για φέτος, για την ΕΣΚΑΒΔΕ Γυναικών, με τον ΑΓΣΙ να φιλοξενεί τη Σχερία, ενώ ακόμη υπάρχουν αγώνες για τα πρωταθλήματα Εφήβων, Elite Παίδων, Κορασίδων και Παμπαίδων.

Related posts

Η βαθμολογία της Α1 γυναικών μπάσκετ

Άκης Λιούτας

Η βαθμολογία της Elite League

Άκης Λιούτας

Vikos Φalcons: “Δυσαρέσκεια για το απαράδεκτο περιστατικό…”

Άκης Λιούτας