Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου στη Πάτρα ο σύλλογος των Ιωαννίνων με πέντε (5) αθλητές-τριες του, συμμετείχε στο ανωτέρω τουρνουά.
Στους Παίδες, σε σύνολο σαράντα (40) αθλητών ο Γιώργος Κοσμάς κατέλαβε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ο Πέτρος Γκόντας με πρώτη συμμετοχή σ’ αγώνες, αλλά με εξαιρετικές εμφανίσεις πέρασε τους ομίλους ως 2ος , όμως στο πρώτο νοκ- άουτ αγώνα ηττήθηκε και έχασε την είσοδό του στους 16.
Στις κατηγορίες των εφήβων ο Γιώργος Γκόντας , των κορασίδων η Βασιλική Γκογκάκη και τις νεάνιδες η Γεωργία Καρανάσιου αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες με θετικά σχόλια για τις εμφανίσεις τους . Δεν προχώρησαν από τους ομίλους , στη συνέχεια έδωσαν αγώνες κατάταξης.
Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής κ. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.