18.9 C
Ιωάννινα
22 Οκτωβρίου 2026
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Και επίσημα… Παναγιώτου

Δεν έμεινε άνεργος για πολύ ο πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ανακοινώθηκε από την Καλαμάτα.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Καλαμάτα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παναγιώτου.

Ο 23χρονος (16/01/2002) κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Γιάννινα και σύντομα έδειξε το ταλέντο και τις προοπτικές που διαθέτει με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του «δικέφαλου του βορρά», κατακτώντας μεταξύ άλλων ένα αήττητο πρωτάθλημα με τους νέους. Τον Σεπτέμβριο του 2019 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ενώ συμμετείχε σε αποστολές της πρώτης ομάδας. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος και της Β ομάδας των «ασπρόμαυρων» για τρία έτη.

Η περασμένη σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται στην Κύπρο με τα χρώματα του Εθνικού Άχνας, καταγράφοντας 25 συμμετοχές. Το καλοκαίρι επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας 13 εμφανίσεις.

Λόγω της ικανότητας του να προσαρμόζεται στα «θέλω» του εκάστοτε προπονητή του, έχει αγωνιστεί εκτός από τη φυσική του θέση τόσο ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως μπακ.

Παναγιώτη, καλωσόρισες στη Μαύρη Θύελλα. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μας!

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετρά… τις απώλειες από το “σφαγείο” της Βέροιας

Άκης Λιούτας

ΠΑΣ Γιάννινα – Θύελλα Κατσικάς: Οι επόμενοι αντίπαλοι τους για το κύπελλο

Άκης Λιούτας

ΠΑΣ Γιάννινα: Ενημέρωση σχετικά με τις κάρτες διαρκείας

Άκης Λιούτας