12.9 C
Ιωάννινα
8 Οκτωβρίου 2026
BEST NEWS

Ανείπωτη τραγωδία στα Ιωάννινα- Πέθανε βρέφος μόλις τριών μηνών

Σοκ και βαθιά θλίψη προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός βρέφους μόλις τριών μηνών, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι το μωρό δεν είχε τις αισθήσεις του και μέσα σε κατάσταση πανικού ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε σε ελάχιστα λεπτά κινητή μονάδα με γιατρό και διασώστες, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) επί τόπου.

Το βρέφος χωρίς να έχει ανακτήσει σημάδια ζωής διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Για τον θάνατο του βρέφους ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διενεργεί σχετική έρευνα.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το βρέφος αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

epiruspost.gr

Related posts

Ιωάννινα: Κατέβασε… ρολά ακόμη ένα ιστορικό μαγαζί

Άκης Λιούτας

Διαδικτυακό κάλεσμα “διαμαρτυρίας” για την κεντρική πλατεία

Άκης Λιούτας

Ιόνια Οδός: Συναγερμός για φωτιά σε βυτιοφόρο με υγραέριο

Άκης Λιούτας