12.9 C
Ιωάννινα
8 Οκτωβρίου 2026
Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο νέος τεχνικός της θύελλας Κατσικάς

Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Λάδια ο σύλλογος.

Αναλυτικά

Ο ΠΑΣ Θύελλα Κατσικάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ιωάννη Λώλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο 38χρονος τεχνικός, νέος, φιλόδοξος και με διάθεση για δουλειά, έχει εργαστεί στην ομάδα του Τιτάνα Λογγάδων, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες στην προπονητική του πορεία.

Η Διοίκηση της ομάδας μας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προηγούμενο προπονητή, κινήθηκε άμεσα και μεθοδικά, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την επόμενη ημέρα.
Οι συζητήσεις με τον Ιωάννη Λώλη πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε από την πρώτη στιγμή ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας και οι δύο πλευρές έδωσαν άμεσα τα χέρια.

Πιστεύουμε ότι στο πρόσωπο του νέου μας προπονητή κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, δίνοντας τα ηνία της ομάδας σε έναν νέο και φιλόδοξο τεχνικό, με όρεξη, φιλοδοξίες και ισχυρό κίνητρο να δουλέψει και να πετύχει μαζί μας.
Ο Ιωάννης Λώλης πιάνει άμεσα δουλειά, πραγματοποιώντας σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και έχοντας μπροστά του ελάχιστο χρόνο, καθώς ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΦΑΣ Νάουσα.

Στόχος όλων είναι η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, να παρουσιαστεί έτοιμη, συγκεντρωμένη και αποφασισμένη σε μία απαιτητική αναμέτρηση και να συνεχίσει με πίστη και σκληρή δουλειά την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη Λώλη στην οικογένεια της Θύελλας Κατσικάς και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!
Coach, welcome to Thyella!

Related posts

Θύελλα Κατσικάς: Τα αίτια του διαζυγίου με τον Γιώργο Λάδια

Άκης Λιούτας

“Ορφανός” ο πάγκος της θύελλας Κατσικάς

Άκης Λιούτας

ΠΑΣ Γιάννινα: Ρεπό την 3η αγωνιστική – Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Άκης Λιούτας