8.9 C
Ιωάννινα
1 Δεκεμβρίου 2022
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σπουδαίο και ωραίο ταξίδι (Pic)

petrakhs

petrakhs

Απολογισμό του… Ευρωπιακού ταξιδιού έκανε ο Γιάννης Πετράκης ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν

«Θέλω να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο και ταυτόχρονα ωραίο ταξίδι για εμάς, το οποίο σταματάει σήμερα. Νομίζω ότι αυτό έγινε με πολλή αξιοπρέπεια και ίσως με μία δόση στενοχώριας. Παρόλο που είχαμε απεναντί μας έναν αντίπαλο με διαφορετική οικονομική ισχύ, θεωρώ ότι σήμερα δικαιούμασταν περισσότερα.
Πιστεύω ότι πληρώσαμε την απειρία μας και την πολύ μεγάλη ποιότητα που είχε ο αντίπαλος στην επίθεση και στην ταχύτητα. Αυτό δεν γυρίσει πίσω. Οι παίκτες μου έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια. Ευχαριστώ και τον κόσμο. Σε καμία στιγμή δεν αισθανθήκαμε πως ήμασταν μακριά από την έδρα μας.
Αυτή η εικόνα μας πρέπει να είναι η αρχή για τη νέα προσπάθεια στο νέο πρωτάθλημα. Να μας δώσει ώθηση και κίνητρο και όχι το αντίθετο. Δεν γίναμε ακόμη σπουδαία ομάδα. Θέλουμε πολύ δρόμο. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι και ταπεινοί για να αναδεικνύουμε την αξία μας. Καλή συνέχεια στην Άλκμααρ».

Για το αν θα ωφελήσει η ευρωπαϊκή εμπειρία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος: «Όλα τα πράγματα για μένα το πόσο τα αξιοποιείς έχει να κάνει με το πώς τα αντιμετωπίζεις και πώς τα διαχειρίζεσαι. Εμείς δείξαμε πως ως ομάδα μπορούμε, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν πρέπει να θεωρούμε ότι γίναμε η Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να βάζουμε συνεχώς λιθαράκια».

Για το κενό που παρατηρήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας: «Νομίζω ότι οι συγκυρίες έπαιξαν ρόλο. Εμείς φάγαμε τα δύο γκολ σε ένα σημείο που ο αντίπαλος είναι δυνατός. Χάσαμε εύκολα την μπάλα σε στιγμές που δεν έπρεπε. Δυστυχώς αν δεν γίνουν λάθη, δεν μπαίνουν γκολ. Εκεί φάνηκε η αξία του αντιπάλου.Όποτε είχαν τις προϋποθέσεις, μπορούσαν να κάνουν σπουδαία πράγματα».

Για το πρόωρο ξεκίνημα στη σεζόν: «Νομίζω πως δεν θα έχει κάποια επίπτωση. Δεν ξέρω τι θα προκύψει. Τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση δύο εβδομάδες πριν το πρωτάθλημα».
Για την επιλογή του Κόντε: «Η επιλογή του ποιος θα παίξει έχει να κάνει τόσο με εμάς όσο και με τον αντίπαλο. Σήμερα παίξαμε λίγο διαφορετικά. Θεώρησα ότι θα ήταν η πιο καλή λύση. Αυτό αποδείχτηκε σωστό γιατί μας βοήθησε, αλλά θα μπορούσε και να μην γίνει».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε διαδικασία να περιμένουμε έναν ακόμη παίκτη μπροστά. Με αυτό τον ποδοσφαιριστή θα κλείσουμε το ρόστερ».

Για τον προγραμματισμό στα φιλικά: «Είμαστε εδώ και αρκετές μέρες για να παίξουμε στις 13 Αυγούστου. Έως τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει αλλά θα το προσπαθήσουμε».
Για τον Τζημόπουλο: «Είχε κάποια ενόχληση στους προσαγωγούς, γι’ αυτό βγήκε».

Related posts

Γενική είσοδος με Παναιτωλικό

Κώστας Γεωργιάδης

Τελειώνει ο Μπαγκαλιάνης από τον ΠΑΣ

Κώστας Γεωργιάδης

Αποχαιρέτισε την Πλατενσε ο Τζίνο

Κώστας Γεωργιάδης