5 Σεπτεμβρίου 2026
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Ροδοτοπίου και Ελεούσας

Φιλική αναμέτρηση για καλό σκοπό να διεξαχθεί ανάμεσα στην Ελεούσα και το Ροδοτόπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ροδοτοπίου

Ο Α.Σ. ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ, σε συνεργασία με τη ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ, διοργανώνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας αποκατάστασης του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Danny, ο οποίος δοκιμάζεται αυτό το διάστημα μετά από το σοβαρό κάταγμα στο πόδι κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα .

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο Γήπεδο Ροδοτοπίου.

Μέσα από αυτή την αναμέτρηση θέλουμε να αναδείξουμε τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού: τον υγιή ανταγωνισμό, την ευγενή άμιλλα και την αλληλεγγύη.

Οι δύο ομάδες, στεκόμαστε ενωμένες και αλληλέγγυες στο πλευρό του αθλητή μας, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να στηρίζει τον άνθρωπο.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών, να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία και να στείλει ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης και δύναμης στον Danny για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση.

Γιατί το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα ανθρωπιά.

Related posts

Δυνατό φιλικό για την Ανατολή

Άκης Λιούτας

Από την Κληματιά στον Εθνική Πειραιώς

Άκης Λιούτας

Μεταγραφών… συνέχεια για τον ΠΑΣ Ζαγορίου

Άκης Λιούτας