5 Σεπτεμβρίου 2026
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Με… Κοκουθάκη την νέα σεζόν

Την ανανέωση τη συνεργασίας με τον Γιάννη Κοκουθάκη ανακοίνωσε ο ΑΟΒ.

Αναλυτικά

Ο Αθλητικός Όμιλος Βελισσαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Κοκουθάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026-27.

Ο Γιάννης Κοκουθάκης αποτελεί μια ιδιαίτερα έμπειρη και καταξιωμένη παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της περιοχής, έχοντας γράψει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στους πάγκους αρκετών ομάδων. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στη Βουνοπλαγιά, ενώ για πολλά χρόνια υπηρέτησε με συνέπεια και επιτυχία την ομάδα του Κάστρου, συνεχίζοντας την πορεία του και στη μετέπειτα εξέλιξή της ως Newcastle.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία μας χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και κοινό όραμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας και για τον λόγο αυτό, η συνέχιση της συνεργασίας μας είναι μια φυσική εξέλιξη, με στόχο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για μια ανταγωνιστική ομάδα.

Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σου.

Related posts

Δυνατό φιλικό για την Ανατολή

Άκης Λιούτας

Από την Κληματιά στον Εθνική Πειραιώς

Άκης Λιούτας

Μεταγραφών… συνέχεια για τον ΠΑΣ Ζαγορίου

Άκης Λιούτας